Zahvaljujemo se što ste odabrali kvalitetan proizvod tvrtke AL-KO. Uvjereni smo da ćete uživati u radu s vašim AL-KO uređajem.

Registraciju proizvoda možete izvršiti vrlo jednostavno u zaštićenom području naše web stranice. Molimo prijavite se ili izradite novi korisnički račun.

Internetskom online registracijom potvrđujete svoje vlasništvo i pojednostavljujete obradu usluga ili zahtjeva za jamstvom. Podrazumijeva se da poštivamo i štitimo vaše podatke i postupamo s njima u najvećoj povjerljivosti. Ni pod kojim uvjetima nećemo trgovati, prodavati, distribuirati ili na bilo koji način učiniti vaše podatke dostupnima trećim stranama. Ako želite vaši će podatci biti uklonjeni iz naše baze podataka.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.