Sigurnost

AL-KO označava kvalitetu! Kvalitetu na koju se možete osloniti i koja u vaš život unosi udobnost i radost - tome pridonose inovativni AL-KO vrtni uređaji.

Sigurnosni listovi

Sigurnosni listovi za AL-KO vrtne uređaje

Sicherheit | AL-KO Informationen zur REACH-Verordnung

Ovdje pronađite informacije o REACH odredbi

Sigurnost| AL-KO Certifikati

Doznajte više o našim certifikatima

Sigurnost| AL-KO CO2 Podaci za benzinske motore

Informirajte se o CO2 vrijednostima u benzinskim motorima AL-KO vrtnih uređaja

Ukoliko imate pitanja, pišite nam na al-ko@al-ko.com


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.