Isporuka & Troškovi dostave

Svi proizvodi (osim solo® by AL-KO)

  • Za paketne narudžbe (do 30 kg) zaračunavamo paušalne troškove transporta u iznosu 149,90 HRK po narudžbi.
  • Kod većih narudžbi koje dostavljamo putem špedicije (iznad 30 kg) zaračunavamo paušalne troškove transporta u iznosu 479,90 HRK po narudžbi.

solo® by AL-KO proizvodi

Ukoliko vaša narudžba sadrži proizvode iz našeg solo® by AL-KO asortimana, ona će vam biti dostavljena putem našeg trgovca iz vaše blizine. Detaljnije informacije vezano za premium isporuke naći ćete uz proizvode koji su posebno označeni.

Narudžba

Trajanje vaše narudžbe ovisi o željenom načinu plaćanja.
U slučaju plaćanja putem PayPala i kreditne kartice, isporučujemo u roku od 24 sata radnim danom, od ponedjeljka do petka. Narudžbe koje primimo radnim danom do približno 12 sati obično se pakiraju i otpremaju istog dana. U slučaju plaćanja unaprijed, otprema se vrši odmah nakon primitka uplate. U pravilu ne vršimo dostavu subotom i nedjeljom.
Trenutni status otpreme vaše narudžbe možete provjeriti putem interneta u bilo kojem trenutku. Molimo prijavite se u trgovinu sa svojim računom. Tada ćete saznati obrađujemo li vašu narudžbu i dalje ili su i koji proizvodi predani logističkom partneru za otpremu.

Isporuka

Isporuka naših proizvoda moguća je samo unutar Hrvatske.

Kako bismo vam ponudili najbolju moguću uslugu, za vas smo angažirali renomirane pružatelje usluga prijevoza. Pošiljke do ukupne težine 30 kg isporučit će vam se paketno putem GLS-a. Pošiljke ukupne težine 30 kg ili više (veliki uređaji) dostavljaju vam se putem špedicije.

Dostava

Pakete (do 30 kg) dostavlja GLS od ponedjeljka do subote bez prethodne najave.
Velike uređaje (preko 30 kg) isporučuje špedicija cestom kojojm se voziti kamioni do ruba posjeda. Molimo razumjevanje da usluge raspakiranja, instalacije ili montaže ne može izvršiti naš logistički partner.
Prilikom narudžbe obavezno navedite telefonski broj na koji ćete biti dostupni telefonom tijekom dana kako bi naš logistički partner s vama mogao ugovoriti datum isporuke koji je prikladan vama ili primatelju kojeg navedete.
Dostava se vrši od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati u vremenskom terminu dogovorenom između vas i špedicije.
Ako vas naš logistički partner ne kontaktira u roku od 3 radna dana, kontaktirajte našu službu za korisnike.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.