Kupujte putem interneta, primite proizvod osobno


Ako putem našeg web shopa naručite proizvod iz našeg solo® by AL-KO asortimana*, vašu će vam narudžbu dostaviti kvalificirani regionalni solo® by AL-KO maloprodajni partner s vašeg područja. U videu vam objašnjavamo postupak usluge premium isporuke.

Vaše prednosti:

  • Narudžba i kupovina putem AL-KO online shopa
  • Isporuka montiranog proizvoda do vašeg vrta
  • Osobna dostava od strane solo® by AL-KO partnera
  • Upute o rukovanju uređajem
  • Ako imate pitanja, kontaktirajte našeg kvalificiranog partnera iz vaše blizine

Detaljan opis postupka:


1. Naručite solo® by AL-KO proizvod

U našem asortimanu pronaći ćete mnoge uređaje iz linije proizvoda solo® by AL-KO. Iz odgovarajućih kategorija proizvoda, kao npr. traktorskih kosilica ili benzinskih kosilice odaberite pravi uređaj i stavite ga u košaricu.

2. Odaberite specijaliziranog trgovca s vašeg područja

U procesu naručivanja, nakon unosa adrese za dostavu, vidjet ćete popis svih solo® by AL-KO specijaliziranih trgovaca u krugu od 40 km od vašeg mjesta stanovanja. Klikom na željenog trgovca odabirete solo® by AL-KO partnera koji će vam dostaviti vrtni alat.

3. Dogovor termina isporuke

Nakon što završite kupnju, poslat ćemo vaš solo® by AL-KO vrtni uređaj specijaliziranom trgovcu kojeg ste odabrali. On će vas kontaktirati radi dogovora o isporuci vašeg proizvoda.

4. Isporuka

Na dogovreni datum specijalizirani trgovac će dostaviti uređaj u vaš vrt.

5. Uređaj spreman za uporabu

Vrtni alati solo® by AL-KO isporučuju se spremni za uporabu. To znači da je uređaj već montairan i po potrebi napunjen uljem i benzinom.

6. Upute

Na zahtjev specijalizirani trgovac će vam objasniti kako uređaj radi i kako ga koristiti.

7. Korištenje uređaja

Nakon toga odmah možete početi s radom u vrtu.

Osobitosti obitelji solo® by AL-KO Robolinho®:


Proizvode iz naše obitelji solo® by AL-KO Robolinho® isporučuju naši regionalni specijalizirani trgovci. Naša premium usluga dostave uključuje besplatan obilazak vrta kao i praktične savjete za instalaciju i puštanje u pogon. Naš specijalizirani trgovac rado će vam izraditi neobvezujuću ponudu za instalaciju uređaja spremnog za rad u vašem vrtu - preporučujemo ovu kvalificiranu stručnu uslugu kako bismo osigurali optimalno funkcioniranje naših uređaja.

*Premium usluga dostave odnosi se na sve solo® by AL-KO proizvode, koji na svojoj stranici proizvoda sadrže napomenu o ovoj usluzi dostave.Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.