Ersatzteile | AL-KO Original Ersatzteile für Gartengeräte

Rezervni dijelovi za AL-KO vrtnog alata: popravak umjesto bacanje

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti rezervne dijelove AL-KO izravno iz naše internetske trgovine. Kako biste osigurali brzu obradu i isporuku ispravnog rezervnog dijela, prilikom naručivanja rezervnih dijelova postupite na sljedeći način:

| Provjerite za koji model trebate zamjenski dio.
| Svaki model AL-KO ima pojedinačni broj proizvoda (npr. Br. Art. 119468), koji možete pronaći na tipskoj pločici, kao što je prikazano dolje.
| Kontaktirajte najbliži AL-KO trgovac. AL-KO trgovca možete pronaći  preko našeg lokatora  AL-KO trgovac- / Servisni partner.
| Trgovac će od nas naručiti potreban rezervni dio i obavijestiti vas čim stigne isporuka.
| Ako želite, trgovac/serviser će izvršiti popravke umjesto vas.

Rezervne dijelove možete dobiti i faksom ili e-poštom od sljedećih veletrgovaca:

Typenschild

SOLO DOM d.o.o.
Miroslava Milića 5
10090 Zagreb

Telefon: +385 1 34 98 101
Mob:     +385 99 3498101
Mob:     +385 98 3498590

E-mail: solo@solo.hr

AL-KO servis

Ili upotrijebite našu izravnu uslugu popravka:
Služba za popravak AL-KO

Pretraga rezervnih dijelova AL-KO

Ako želite sami potražiti odgovarajući rezervni dio za svoj uređaj, pronaći ćete ga pomoću našeg pretraživanja rezervnih dijelova.
> Na traženje rezervnih djelova

Tražite li odgovarajući rezervni dio za svoj uređaj? Ono što tražite pronaći ćete u našoj pretrazi rezervnih dijelova.

GJednostavno unesite broj članka ili točan naziv vašeg uređaja u traku za pretraživanje. Informacije možete naći na natpisnoj pločici na uređaju. Ovdje možete vidjeti primjer natpisne pločice AL-KO.

Kada pronađete svoj uređaj, kliknite ga. To će vas odvesti na stranicu proizvoda. Zatim kliknite karticu "Rezervni dijelovi" i potražite rezervni dio koji vam treba na kartici rezervnih dijelova.

Beispiel Typenschild | AL-KO Typenschild für Gartengeräte

Naš savjet: Na stranici proizvoda možete sa samo nekoliko klikova sastaviti popis potrebnih rezervnih dijelova i poslati ga u PDF obliku prodavaču ili servisnom partneru AL-KO u vašem području ili nekom od naših veletrgovaca rezervnih dijelova!

Naručite rezervne dijelove AL-KO: To je tako jednostavno

Onlineshop | AL-KO Original Ersatzteile online kaufen

1. Online

Odabrane originalne rezervne dijelove možete naručiti izravno u internetskoj trgovini AL-KO. Jednostavno stavite dijelove koje želite u košaricu.

Großhändler | AL-KO Ersatzteile beim Großhändler bestellen

2. Centralni servis

Dodatne rezervne dijelove AL-KO možete nabaviti kod sljedećih veletrgovaca:

SOLO DOM d.o.o.
Miroslava Milića 5
10090 Zagreb
Telefon: +385 1 34 98 101
Mob:     +385 99 3498101
Mob:     +385 98 3498590
E-Mail: solo@solo.hr

Reparatur | AL-KO Reparaturservice für Gartengeräte

3. Usluga popravka AL-KO

Koristite našu uslugu popravka vrtnog alata:

Naručite popravke >

Händler & Servicewerkstätten | AL-KO Partner in Ihrer Nähe

4. AL-KO prodavač ili servisni partner

Također možete dobiti rezervne dijelove od prodavača ili servisnih partnera za vrtni alat AL-KO u vašem području. Trgovac će naručiti potreban rezervni dio za vas i obavijestiti vas čim stigne isporuka. Ako želite, prodavač će izvršiti popravke umjesto vas.

AL-KO Trgovci & Servisi >


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.