Uvijek ažurirajte Vašu robotsku kosilicu Robolinho®

S najnovijim ažuriranjima firmvera Robolinho®, vaša robotska kosilica uvijek ima najnovije značajke. Redovita ažuriranja uvijek vam donose najbolje značajke i prilagodbe izravno na vašem uređaju. To znači da možete biti sigurni da i vaš Robolinho® svoj posao obavlja učinkovito i pouzdano. Jeste li vi i vaša robotska kosilica već ažurirani? Ako nije, što čekate?

Posjedujete novu robotsku kosilicu Robolinho®?

U tvrtki AL-KO Gardentech neprestano razvijamo i poboljšavamo svoje proizvode i usluge. To se posebno događa u softverskom području aciklički, zbog čega novija verzija softvera već danas može biti dostupna. Stoga preporučujemo svim vlasnicima robotske kosilice Robolinho® da provjere trenutnu verziju firmvera i po potrebi je ažuriraju.

Aktualana verzija firmvera glasi: 2201B


Napomena: ažuriranje softvera ternutno je moguće samo za modele robotske kosilice Robolinho® 300 E, 450 W, 500 E, 500 I, 500 W, 700 E, 700 I, 700 W, 800 W, 1150 W, 1200 E, 1200 I, 1200 W, 2000 E, 2000 I i 2000 W!

S Robolinho® Updater softeverom za update možete lako sami ažurirati firmver vaše Robolinho kosilice (Windows Software).

Da biste to učinili, registrirajte se u donjem obrascu i odmah preuzmite softver AL-KO Robolinho® Updater besplatno.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.