solo® by AL-KO benzinska kosilica 5352 VS ALU

Broj. art.:: 127632
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Izvrsni rezultati košnje i sakupljanja trave zahvaljujući visokom, vrlo robusnom, aerodinamičnom aluminijskom kućištu
  • Koš od tkanine s čvrstim pokrovom
  • Funkcija 4 U JEDNOM: košnja, sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje
  • Praktično centralno podešavanje visine košenja
  • Radite udobno zahvaljujući ekskluzivnoj dugačkoj ručki i upravljačkoj jedinici
  • Pogon na stražnje kotače koji štedi energiju, beskonačno podesiv
  • Aluminijske prednje ručke za nošenje jamče dugi vijek trajanja

Od profesionalaca za profesionalce - benzinska kosilica solo® by AL-KO 5352 VS ALU

Kompaktna aluminijska kosilica nudi mnoge prednosti profesionalne serije: proizvodni proces "proizveden u Njemačkoj" i "proizveden u Austriji" obećava najvišu kvalitetu. Veliki broj vrlo kvalitetnih komponenti čini ovu kosilicu savršenim partnerom ambicioznim vrtlarima.

Dug vijek trajanja zahvaljujući aluminijskom kućištu

Kućište od tlačno lijevanog aluminija, koje je iznimno otporno na udarce, torziju i hrđu te ugodno izolira buku, jamči dugi vijek trajanja. Ovo kućište kosilice odlikuje se maksimalnom stabilnošću, izdržljivošću i optimalnom aerodinamikom.

Sa svojom širinom košnje od 52 cm, benzinska kosilica solo® by AL-KO 5352 VS ALU iznimno je učinkovita i kod košnje velikih travnjaka do oko 2.000 m². Visina pokošene trave može se podesiti centralno u 6 koraka od 30 mm do 85 mm. Beskonačno podesiv pogon na kotače aktivno vas podržava u radu.

XXL gume s kugličnim ležajem s neklizajućim profilom osiguravaju lako napredovanje na bilo kojem terenu i podlozi. Zahvaljujući funkciji 4INONE, ne samo da možete kositi i hvatati travu s benzinskom kosilicom, već je i izbacivati ​​u stranu ili izravno malčirati. Kokpit s optimiziranim provođenjem kabela impresionira lako dostupnim kontrolama i udobnim gumiranim područjem za držanje. Poseban oblik kućišta, koji benzinskoj kosilici daje veliki žljeb za izbacivanje, čini punjenje kutije za sakupljanje tkanine od 75 l posebno jednostavnim. Korištenje mnogih aluminijskih komponenti kao što su. B. priključak ručke, prednja ručka za nošenje i podešavanje visine ručke zaokružuju ovu potpuno opremljenu kosilicu.

Kupite benzinsku kosilicu solo od AL-KO 5352 VS ALU i alternative

Jednostavno kupite benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5352 VS ALU u našoj online trgovini s premium uslugom ili pronađite trgovca uvašoj blizini. Ako želite kosilicu sa spojkom noža i kardanskim pogonom, preporučamo solo® by AL-KO 553 K (br. artikla 127148)

Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša stacionarna, regionalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave (pogledajte uvjete za detalje) uključuje dostavu sastavljenog proizvoda u vaš vrt i upute za korištenje uređaja spremnog za korištenje. > 127606

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127632
EAN 4003718062755
Neto težina u kg 52.6 KG
Bruto težina u kg 57.8 KG
Širina u cm bez pakiranja 53 CM
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Duljina u cm bez pakiranja 153 CM
Kučište, materijal Aluminij
Funkcija 4u1
Max Airflow Technologija Ja
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki s kokpitom pro
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 2.6
Dimenzija duljina kartona cm 108 CM
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 52 CM
Radna širina u cm 52 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 85 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 4.5 KMH
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM

Working area

Za površine do qm 2000 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 75 L
Materijal koša Plastika/platno
Automatski prigušivač dostupan DA
Volumen spremnika goriva, l 1 L
Električni start NE
Motor ccm 166
Motor o/min 2800
Snaga kW 2.6 KW
Model motora AL-KO Pro 170 QSS
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.