solo® by AL-KO nastavak škare za živicu HTA 130 MT

Broj. art.:: 127636 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Nastavak za solo® by AL-KO benzinski višenamjenski alat MT 130
  • Nož koji se okreće suprotno rotaciji s dužinom od 60 cm
  • Do 25 mm debljine rezanja
  • 11-struko brzo podešavanje kuta pritiskom na gumb
  • Podesiv za 270 stupnjeva

Često se kupuje zajedno sa ...

129,00 EUR
Ovaj proizvod

Ukupan iznos

571,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Proširite svoj benzinski višenamjenski alat solo® by AL-KO 130 MT s nastavkom za škare za živicu HTA 130 MT

S ovim škarama za živicu možete proširiti područje primjene u svom vrtu. Zahvaljujući sustavu za brzu izmjenu, vaša se benzinska motorna kosa može u trenu pretvoriti u škare za živicu.

Fleksibilno podešavanje kuta s velikom duljinom rezanja

Zahvaljujući fleksibilnom podešavanju kuta, zajamčeno je veliko radno područje. Podešavanje kuta jednostavno za rukovanje posebno je korisno za živice različitih visina ili teško dostupne živice. Funkcija 11-struko podesivog kuta omogućuje radni radijus od oko 180 stupnjeva. Izuzetno dug, 60 cm suprotno rotirajući nož osigurava brz napredak u radu. Dvostrana oštrica za rezanje osigurava čist rez.

S dodatnim produ#etkom MTA 130 MT (br. artikla 127637) možete doseći još više.

Kupite solo® by AL-KO nastavak škare za živicu HTA 130 MT i alternative

Dodatak za škare HTA 130 MT možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. Ako želite svoj benzinski višenamjenski alat proširiti s nastavkom lanöane pile, CSA 130 MT, to je dostupno pod art. 127635 dostupno.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127636
EAN 4003718063042
Bruto težina u kg 3.78 KG
Podešavanje kuta Da
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Cutting System

Duljina rezanja u mm 600 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (2.94MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (137.37KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.