Za individualno opremanje vaše pile

Redovito provjeravajte stanje svoje motorne pile. Budući da su sile koje djeluju na njih velike zbog snažnih motora i tvrdog drveta. Svaka pila razvija svoj vlastiti obrazac trošenja. Kod nas možete dobiti niz rezervnih dijelova za motorne pile, kao što su npr. duža vodilicu ili drugi lanac za benzinsku motornu pilu. Naravno, u našem asortimanu pronaći ćete i odgovarajući štitnik lanca za naše motorne pile. Njega koristite uvijek kada ne koristite uređaj.

Više informacija>

Filter proizvoda

Pronađeno 26 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave
AL-KO Dijelovi lančanih pila | Izmjena lanca i vodilice pile
Zamjena lanca pile i vodilice

Zamjena lanca i vodilice na našim benzinskim pilama može se obaviti u nekoliko jednostavnih koraka. Budite vrlo oprezni i pažljivo slijedite upute za uporabu vaše morotne pile kako biste osigurali siguran rad. Ako niste sigurni, obratite se jednoj od naših servisnih radionica.

Savjet stručnjaka za nove lance pile:
Prije postavljanja novog lanca pile, preporuča se da ga stavite u posudu s uljem za lanac na neko vrijeme (najbolje preko noći). Ne započinjite s radom odmah po postavljanju, već ga pustite da radi na pola gasa kratko vrijeme dok se na svijetloj pozadini ne pojavi lagani trag ulja.Detaljan primjer montaže vodilice i lanca pile na lančanoj pili solo® by AL-KO 656 C u 11 koraka:

1. Opustite pričvrsne matice poklopca vodilice (12).
2. Uklonite poklopac vodilice (a).
3. Tijekom prve montaže potrebno je ukloniti kartonsku pološku koja je zbog transportne sigurnosti tvornički umetnuta ispod poklopca vodilice
4. Prilikom korištenja očistite površinu vodilice i izlaz za ulje.
5. Pomoću vijka za zatezanje lanca (13a/13b) podesite zategnutost lanca (b) do lijevog graničnika. Napomena: Svaki put prilikom ugradnje i izgradnje vodilice zategnite lanac (b) do lijevog graničnika.
6. Postavite vodilicu; kotačić za zatezanje lanca (b) mora se potpuno zataknuti u predviđenu rupu na vodilici.
7. Postavite lanac pile preko lančanika i u utor vodilice.
8. Rezači zubaca pile moraju na gornjoj strani vodilice biti usmjereni prema vrhu vodilice.
9. Provjerite jesu li pogonske karike pravilno ukopčane u udubljenjima na lančaniku i na zvijezdu na vrhu vodilice.
10. Postavite poklopac vodilice; pri tome za početak pričvrsne matice pričvrstite samo prstima.
11. Nakon što ste ispravno podesili lanac, zategnite pričvrsne matice.

Rezervni dijelovi za motorne pile: za najviše zahtjeve kvalitete 

AL-KO je simbol vrhunske tehnologije i maksimalne preciznosti u vrtnoj tehnologiji. Naši uređaji uvjeravaju vrhunskom opremom za vašu udobnost i sigurnost. To vas štiti od ozljeda i omogućuje siguran transport i skladištenje pile.

Za održavanje i popravak naših pila koristite samo originalne AL-KO rezervne dijelove za motorne pile: u našem Web Shopu možete kupiti originalni pribor za lančane pile izravno od nas kao proizvođača i imati koristi od proizvoda, koji impresioniraju svojim visokim performansama.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.