AL-KO pojas BBA 40

Broj. art.:: 113786 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Ručno vođenje 36 V proizvoda sad još su laganiji, jer od sada akumulator nosite na pojasu (akumulator nije uključen u isporuku).Neumoran rad zahvaljujući izvrstnoj raspodijeli težin
  • Posebna podstavljen pojas za jako udobno nošenje
  • Optimalna sloboda kretanja zahvaljujući Jedan-Click odvajanju pojasa od uređaja
  • Oslobađa teret s ruka. Ugodan rad mogući i na dugotrajne vremenske intervale

Naše prednosti za vas:

Akumulatorski pojas uklj. adapter, te time moguće koristiti sljedeće uređaje iz naše 36 V obitejli:

  • Puhač lišća LB 4060
  • Puhač i usisivač lišća LBV 4090
  • Trimer GT 4030
  • Škare za živicu HT 4055
  • Lančana pila CS 4030
  • Višenamjenski alat MT 40

Gdje mogu kupitia kumulatorski pojas BBA

Akumulatorski pojas AL-KO BBA 40 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Značajna podrška u vrtlarstvu.


...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113786
EAN 4003718060706
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.29MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.