Benzinska lančana pila solo® by AL-KO 6240

Broj. art.:: 127392 Spremno za otpremu
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Povoljan početni model kosilice za jednostavno rušenje i piljenje
  • Jaki motor od 1,5 kW s lakim pokretanjem
  • Vrlo lako održavanje
  • Rad bez umaranja zahvaljujući učinkovitom antivibracijskom sustavu i optimiranoj ergonomiji rukohvata
  • Čepovi spremnika za koje nije potreban alat i bočno zatezanje lanca

Rušite i pilite neovisno o trajanju akumulatora ili dužini kabela – to simboliziraju povoljni modeli za ulazak u svijet snažnih benzinskih lančanih pila.


solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6240 – vaša kompaktna pila s lakim održavanjem

solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6240 savršeni je univerzalni uređaj za piljenje grana na stablima, rušenje manjih stabala i piljenje drva za ogrjev.
Jaki benzinski motor koji se lako pokreće daje dovoljno snage za učinkovit rad s ovim laganim, praktičnim uređajem.
Izvrstan odnos težine i snage, lako održavanje i integrirani sustav za lako pokretanje ovu pilu čine povoljnim univerzalnim uređajem.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6240

Dugovječni mač svojom dužinom od 40 cm omogućava brzo napredovanje u radu uz dobru mogućnost manevriranja i rukovanja. Lanac od 3/8" zahvaljujući napravi za brzo zatezanje brzo se može podesiti na željenu zategnutost. Čepovi spremnika i ulja za lanac otvaraju se bez alata – i tako skraćuju zaustavljanje vrijeme potrebno za točenje goriva.
Benzinski motor s 1,5 kW i 40,1 cm³ zahvaljujući napravi za lako pokretanje s primerom lako se pokreće i u odnosu na pilu tešku samo 4,6 kg daje puno snage – uz odnos težine i snage od 3,0 kg/kW. Zahvaljujući posebnom antivibracijskom sustavu i ergonomski oblikovanim ručkama pogonska snaga se bez vibracija prenosi na mač i lanac – i olakšava vam ostvarivanje preciznih rezultata uz istovremenu zaštitu zglobova. Za brzo pokretanje zimi brine se predgrijanje zraka. Za optimalno podmazivanje lanaca ima ugrađenu dobavu ulja.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu 6240 i alternative

solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6240 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini i kod specijaliziranog prodavača. To je povoljna i snažna početna pila za općenite poslove rušenja stabala u vrtu i šumi. Najbolje je da s njom odmah naručite naše bio ulje za lance (br. art. 113 480).
Nudimo veliki broj različitih benzinskih lančanih pila sa širokim spektrom snaga.
Ako više volite lančanu pilu bez emisija i neovisnu o mreži ili već koristite uređaje s POWER FLEX akumulatorom, model CS 4235 (br. art. 127 441) može biti isplativa alternativa za vas.

Tehnički podatci

duljina mača u cm 40 CM
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 99
Filtar zraka, zamjenjiv DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 113
Kočnica lanca DA
Napinjanje lanca bez alata NE
Mksimalna brzina lanca 21
Lančana pila Lanac pile
Podmazivanje lanca automatski
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
K vrijednost (m/s^2) 1
Napinjanje lanca s alatom
Vibracije ahw, m/s^2 8.5
Zračni filter Najlon
Pogonski članci Pogonske karike
Volumen ulja za lanac (ml) 0.21 ML
Podešavanje količine ulja DA
Neto težina u kg 4.6 KG
Predgrijač zraka Zimski rad NE
Podjela Podjela
Vrsta pogona Benzin
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 110
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Easy
Snaga KS 2 PS
Snaga kW 1.5 KW
Motor ccm 40
Vrsta motora 2-taktni
Motor o/min 11000
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Automatski prigušivač dostupan DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.