Benzinska lančana pila solo® by AL-KO 6442

Broj. art.:: 127430
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktni snagator za profesionalnu upotrebu u šumi i vrtu
  • Jaki benzinski motor od 1,7 kW s lakim pokretanjem
  • Originalni Oregon mač od 40 cm sa specijalnim lancem od 3/8"
  • Rad bez umaranja uz učinkovito prigušenje vibracija
  • Kovana radilica za maksimalnu otpornost na trošenje

Zahtjevno rušenja stabala i piljenje obavite neovisno o akumulatoru ili dužini kabela – tomu služe ove snažne benzinske lančane pile.


solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6442 – snagator za zahtjevno rušenje stabala i piljenje

solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6442 u jednom paketu objedinjuje veliku snagu i malu težinu i dobro će vam služiti pri srednjem i zahtjevnijem rušenju stabala i piljenju.
Jaki benzinski motor s lakim pokretanjem daje dosta snage za učinkovit rad ovim uređajem. Sofisticirano prigušenje vibracija i ergonomija drške napravit će svoje kako biste uređajem mogli raditi bez umaranja i s ispravnim položajem tijela.
I održavanje je jednostavno i brzo jer se većina zatezanja ili zamjena obavlja bez alata.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6442

Dugovječni, originalni Oregon mač omogućava vam širinu reza od 40 cm, brzo napredovanje u radu te dobro manevriranje i rukovanje. Oregon lanac od 3/8" zahvaljujući napravi za brzo zatezanje zateže se i mijenja bez alata – a lako se podešava i podmazivanje lanca. Karakteristike za optimiranje potrošnje poput zamjene filtra za zrak bez alata i lako otvaranje čepa spremnika naglašavaju jednostavno održavanje u praktičnoj primjeni.
Benzinski motor od 2,3 KS i 42,2 cm³ zahvaljujući napravi za blago pokretanje s primerom vrlo se lako pokreće i ima mali odnos težine i snage od 2,5 kg/kW. Zahvaljujući dodatnom prigušenju vibracija i ergonomski optimiranim ručkama pogonska snaga se s malo vibracija prenosi na mač i lanac – i olakšava vam postizanje preciznog reza dok istovremeno čuva ručne zglobove. Dodatna prednost je veliki platneni filtar zraka koji se mijenja bez alata. Izuzetno opteretivo kućište osigurava dugačak životni vijek.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu 6442 i alternative

solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6442 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je kompaktan snagator za rušenje srednjih stabala u vrtu i šumi. Najbolje je da s njim odmah naručite naše visokoučinkovito bio ulje za lance (br. art. 113 480).
Ako više volite lančanu pilu bez emisija i neovisnu o mreži ili već koristite uređaje s PowerFlex akumulatorom, model CS 4235 (br. art. 127 441) može biti isplativa alternativa za vas.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127430
EAN 4003718058215
Neto težina u kg 4.8 KG
Bruto težina u kg 7.12 KG
Napinjanje lanca s alatom
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 113
Lančana pila 3/8"
Podjela Podjela
Proizvodna linija Comfort
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 21
duljina mača u cm 40 CM
Uređaji s alt. reznim priborom NE

Engine

Automatski prigušivač dostupan DA
Električni start NE
Motor ccm 41.9
Motor o/min 12000
Snaga kW 1.7 KW
Snaga KS 2.3 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (7.31MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.