Priključna Štapna Pila Csa 4220

Broj. art.:: 127439
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključna pila za grane za osnovni uređaj MT 42
  • Kvalitetna vodilica i specijalni lanac marke Oregon od 3/8"
  • Snažni elektromotor od 850 W bez četkica
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini
  • Tiho, bez ispušnih plinova i neovisno o mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 42 iz serije PowerFlex

Njega stabala i rezanje grana bez kabela i emisija uz priključnu pilu za grane CSA 4220 za Multitool


Priključak CSA 4220 osnovni će uređaj MT 42 pretvoriti u pilu za grane

Ako imate solo® by AL-KO Multitool MT 42, osnovni ćete uređaj s pomoću priključka CSA 4220 vrlo jednostavno pretvoriti u pilu za grane. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak ćete zamijeniti u tren oka – i možete početi s obrezivanjem stabala.
Kvalitetna vodilica od 20 cm sa specijalnim lancem kvalitetne marke Oregon omogućava vam lagano rezanje grana na velikim visinama. Lagana izvedba vrhunskih dijelova omogućava vam rad bez umaranja s ispravnim položajem tijela – čak i iznad glave.
Rad osnovnog uređaja s akumulatorom omogućava veliki radijus kretanja i veliku slobodu kretanja pri čemu ne morate paziti na dužinu i položaj kablova. To je velika prednost posebno kod radova iznad glave. Osim toga elektromotor je puno lakši od sličnog benzinca i omogućava tihi rad u svako doba dana bez emisija i s malo održavanja.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO priključnu pilu za grane CSA 4220

Kvalitetnu vodilicu s robustnim specijalnim lancem marke Oregon od 3/8" pokreće jaki i lagani elektromotor od 850 W bez četkica. Pritom se mogu piliti grane do promjera od 28 mm. Automatsko podmazivanje lanca štedi vam vrijeme u radu – samo napunite spremnik od 120 ml i gotovo.
Elektromotor najnovije generacije bez četkica štedljiv je i bez problema se napaja s PowerFlex akumulatora osnovnog uređaja. Uz jedno punjenje akumulatora osnovnog PowerFlex uređaja MT 42 pod opterećenjem ćete moći raditi do 100 minuta. Prazni akumulator će se praktičnim punjačem napuniti za cca. 2,5 sata.
Uz dodatni produžetak MTA 42 (br. art. 127476) doći ćete još više.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO priključnu pilu za grane CSA 4220 i alternative.

Priključnu pilu za grane solo® by AL-KO CSA 4220 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Ona solo® by AL-KO Multi Tool MT 42 pretvara u fleksibilnu, snažnu pilu za grane.
Kao opcionalna oprema za povećanje radne visine dostupan je produžetak MTA 42 (br. art. 1274769).
Ako želite Multitool koristiti za druge poslove, alternativno vam preporučamo glavu trimera/rezni tanjur (br. art. 127476) ili priključne škare za živicu HTA 4245 (br. art. 127438).

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Proizvodna linija Premium
Vibracije ahw, m/s^2 1.6
K vrijednost (m/s^2) 1
Podmazivanje lanca automatski
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 93
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Mksimalna brzina lanca 14
Lančana pila 3/8"
Podjela 3/8" special
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 80
Akumulatorska obitelj AL-KO Power Flex 42V max.
Napinjanje lanca bez alata Da
Vrsta pogona Baterija
Napinjanje lanca bez alata
Neto težina u kg 2.1 KG
duljina mača u cm 20 CM
Kompatibilni akumulatori 127390
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.