solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 (30 cm) SET

Broj. art.:: 127671 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Uključeni akumulator 5 Ah, punjač i pojas za akumulator BB 40
  • Snažna akumulatorska lančana pila s 30 cm original Oregon mačem
  • Visoka snaga piljenja i rezanja zahvaljujući snažnim E-motoru bez emisija
  • Pogon s niskim vibracijama, ravnoteža uređaja i optimalna ergonomija rukohvata za neumoran rad
  • Dvije brzine rada (15/21 m/s)
  • Udobno zahvaljujući pojasu za akumulator

Dugotrajna i moćna za profesionalnu uporabu bez kabela za struju, lagana u rukovanju i težini - to je Energy Flex Pro akumulatorska lančana pila.

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 nudi vrhunske rezultate – bez emisija i kablova za struju. Neovisna o struji ili benzinu.

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 kombinira snažan učinak reza i visoku brzinu lanca na profesionalnoj razini.

Visokokvalitetan 30 cm Oregon mač i dugotrajni lanac pile 3/8" za jaku snagu reza. Pouzdano piljenje debljih stabala ili grana. Dobro uravnoteženi E-pogon bez četkica i vibracija, kao i pametna ergonomoja rukohvata doprinose rukovanje u svakoj poziciji bez napora – posebna prednost u dužetrajnoj uporabi. Akumulatorska lančana pila bez kablova za struju i smanjenom težinom omogućuje visoku slobodu kretanja bez zapetljanih kablova ili slučajno prerezanih kablova. Rad s smanjenom težinom pošto akumulator jednostavno i udobno nosite u pojasu a ne u uređaju.

Tehnički detalji za solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235

Lagano održavanje zahvaljujući automatskim podmazivanjem lanca, spremnika za ulje s prozorčićem kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca/mača bez alata. Brzina lanca od 15/21 m/s u Eco radu ili snažnom načinu rada. Brushless-E-Motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora. 36 V / 5 Ah litij-ionski akumulator ima dug vijek trajanja, traži malo održavanja, bez efekta pamćenja ili samopražnjenja, te se brzo puni.

Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235 i alternative

solo® by AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 4235 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.

Tehnički podatci

Vibracije ahw, m/s^2 2.2
Maks. trajanje rada 7.5Ah min 35
Napinjanje lanca bez alata DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 103
Maks. napon u V 40
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 88
Pogonski članci Pogonske karike
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Odgovarajući remen za bateriju Kompatibilni akumulatorski pojas, Kompatibilni akumulatorski pojas
duljina mača u cm 30
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Vrsta pogona Akumulator
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Podjela Podjela
Napinjanje lanca bez alata
Lančana pila Lanac pile
Mksimalna brzina lanca 21
Maks. Električni naboj, Ah 5
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 108
K vrijednost (m/s^2) 1
Podmazivanje lanca automatski
Kočnica lanca DA
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Preuzmi 3 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.