AL-KO punjač C 30 Li EasyFlex

Broj. art.:: 113560
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Punjač za akumulator iz serije EasyFlex
  • Vaš će akumulator potpuno napuniti za do 50 minuta

Punjačem marke AL-KO akumulator iz serije EasyFlex u potpunosti ćete napuniti za do 50.


AL-KO punjač

Origialnim punjačem marke AL-KO akumulator iz serije EasyFlex napunit će se učinkovito i brzo. Punjač pritom radi s 20 V maks. i 3 A. Pomoću LED svjetla vam pokazuje kad je akumulator potpuno napunjen. Ako naizmjenično koristite i punite više akumulatora, vrtne ćete radove moći obavljati bez prestanka.


Sada kupite punjač akumulatora marke AL-KO

Punjač za akumulator serije EasyFlex kupite preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
Njime ćete moći puniti akumulator 20 V / 2,5 Ah (br. art.: 113559) iz serije EasyFlex.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Kompatibilni akumulatori 113559, 113698
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY
Upute za uporabu Preuzmi (1.09MB)
Preuzmi (1.09MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.