Akumulatorske škare za živicu AL-KO HT 2050 18 V "Set"

Broj. art.:: 113814
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uklj. akumulator (5 Ah) i punjač </b>
  • Lagane, praktične škare za živicu HT 2050 s 51 cm dugačkim mačem, udobnom drškom i robusnim kućištem
  • Za tihu njegu živice bez ispušnih plinova i kabela
  • Dijamantom brušeni 51 cm dugački sigurnosni nož
  • Dugovječno, robusno kućište s gumiranom drškom za udoban rad

Savršeno rezanje vaše živice, bez emisija i neovisno – uz udobno rukovanje uobičajeno za marku AL-KO. To simboliziraju lagane, praktične akumulatorske škare za živicu iz serije 18 V.


AL-KO komplet za škare za živicu HT 2050 – vaše kompletno rješenje

Odmah spremne za rad: ako kupite komplet za škare za živicu HT 2050, uz akumulatorske škare za živicu HT 2050 odmah ćete dobiti i odgovarajući 18 V akumulator i punjač.
Uz bežične škare za živicu AL-KO HT 2050 s dijamantom brušenim nožem živicu ćete ošišati lako – bilo da se radi o periodičnom zadatku ili ciljanom uređivanju vašeg vrtnog ukrasa. Pritom se kvalitetni sigurnosni nož dužine 51 cm brine za brzo i precizno rezanje uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja.
HT 2050 pokreće akumulator iz serije 18 V. Različitim uređajima iz serije 18 V po potrebi možete raditi s jednim te istim akumulatorom – i pritom ćete uštedjeti.


Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 2050

Protuhodni, dijamantom brušeni sigurnosni nož ima dužinu reza od 51 cm omogućava čisto rezanje bez savijanja i zaglavljivanja. Debljina reza iznosi 15 mm.
Akumulatorske škare za živicu HT 2050 sa svojih su samo 2,8 kg uklj. akumulator osjetno lakše od svakog benzinskog modela. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine te ergonomskim drškama omogućava vrhunsko uravnoteženo vođenje i rad bez umaranja na visokim živicama.
Kvalitetno, robusno plastično kućište osigurava dugačak životni vijek.
Uz jedno punjenje 18 V litij-ionskog akumulatora 20 V/2,5 Ah moći ćete raditi do 45 minuta. Prazni akumulator opet će se napuniti za cca. 50 minuta. Ako imate spreman i zamjenski akumulator, duže ćete vrijeme moći raditi praktički bez prekida. Litij-ionski akumulator je dugovječan, zahtijeva malo održavanja, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.


Gdje mogu kupiti AL-KO komplet za škare za živicu HT 2050 i alternative

Komplet za škare za živicu HT 2050 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.


Naše prednosti za vas

Tehnički podatci

Marka 001
Proizvodna linija EASY
Akumulatorska obitelj AL-KO 18V
Maksimalna debljina rezanja mm 15 MM
Brzina o/min 2200
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Duljina rezanja u mm 510 MM
Neto težina u kg 2.5 KG
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.