Akumulatorske škare za živicu solo® by AL-KO HT 3645 SET uklj. akumulator i punjač

Broj. art.:: 127742 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
OxSaleableIsNotOne: 0 uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Fleksibilne mogućnosti korištenja zahvaljujući rotirajućoj ručki
  • Digitalni, osvijetljeni informacijski zaslon za status rada
  • Individualno 2-struko podešavanje brzine
  • Eko i snažan način rada
  • Čvrsto podnožje od magnezija za dug životni vijek
  • Spremanje koje štedi prostor zahvaljujući zidnom vješalu na dnu škara
  • Mač dužine 45 cm sa zaštitnim tuljcem
  • Napajanje snažnim Li-Ion akumulatorom od 36 V, uklj. akumulator od 5 Ah i punjač

Budite u potpunosti informirani putem digitalnog zaslona solo® by AL-KO akumulatorskih škara za živicu HT 3645

Zaslon s pozadinskim osvjetljenjem obavijestit će vas jeste li u Power ili Eco načinu rada te je li nož blokiran ili je akumulator slab. Fleksibilno održavanje živice bez smetajućih kabela - s performansama rezanja i trčanja koje impresioniraju čak i profesionalce: S AL-KO HT 3645 solo® škarama za živicu ne radite nikakve kompromise, već u potpunosti iskoristite pogon neovisan o električnoj mreži za vaš učinkovit radni napredak – čak i kod održavanja većih živica.
 

Snalažljivost u radu - s našim škarama za živicu HT 3645 puno ćete naućiti

Lako rukovanje koje štedi energiju u bilo kojem radnom položaju osigurano je zahvaljujući 5 puta podesivoj ručki koja štiti zapešća i posebno je prikladna za kontinuiranu upotrebu. To vam daje fleksibilnost i omogućuje vam da postignete optimalnu ravnotežu škara za živicu i držanje prilagođeno tijelu jednostavnim okretanjem ručke. Donja strana akumulatorskih škara za živicu izrađena je od visokokvalitetne legure magnezija, što osigurava iznimnu stabilnost i robusnost. Visokokvalitetni sigurnosni nož od 45 cm pruža velik, snažan rez s optimalnom zaštitom za ljude i opremu. Kako bi se postigla ova izvedba, HT 3645 napaja se pomoću našeg snažnog 36V AL-KO akumulatora. Uključeno: akumulator od 5 Ah i punjač. Akumulator se može koristiti za sve AL-KO 36 V vrtne uređaje. Više o tome ovdje.
 
Suprotno rotirajući sigurnosni nož s duljinom reza od 45 cm i debljinom reza od 36 mm uvelike olakšava rad u vrtu. Ovisno o vašim potrebama, možete postaviti ekonomičnu EKO brzinu ili snagu. Ugrađena zaštita od udaraca štiti visokokvalitetni nož od oštećenja, primjerice kod rezanja na podovima i zidovima. Škare su teške samo 3,5 kg (bez akumulatora) i idealne su za veće površine.
 

Kupite solo® by AL-KO HT 3645 škare za živicu i druge alternative

Solo® by AL-KO HT 3645 akumulatorske škare za živicu možete jednostavno kupiti kod nas u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako već imate akumulator i punjač, ​​preporučujemo ove škare za živicu s br. 127741.
 

Prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača također se odnosi na akumulator.

The "next generation" of solo® by AL-KO battery hedge trimmers define innovative technical standards right from the start.

SMART COCKPIT AND HIGH PERFORMANCE 
The smart cockpit provides you with important information about your hedge

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127742
EAN 4003718065060
Neto težina u kg 3.6 KG
Bruto težina u kg 8.25 KG
Brzina o/min 4000
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kapacitet baterije Ah 5
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori

Cutting System

Duljina rezanja u mm 450 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.58MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (144.72KB)
Br. art.: 113786 Uskoro dostupno
49,00 EUR
Br. art.: 114017 Opet raspoloživo od 16.07.2024
229,00 EUR
Br. art.: 127579 Raspoloživo
18,00 EUR
Br. art.: 114018 Raspoloživo
99,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.