Akumulatorske škare za živicu solo® by AL-KO HT 3660

Broj. art.:: 127734
OxSaleableIsNotOne: 0 uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Fleksibilne mogućnosti korištenja zahvaljujući rotirajućoj ručki
  • Digitalni, osvijetljeni informacijski zaslon za status rada
  • Individualno 2-struko podešavanje brzine
  • Eko i snažan način rada
  • Čvrsto podnožje od magnezija za dug životni vijek
  • Spremanje koje štedi prostor zahvaljujući zidnom vješalu na dnu škara
  • Mač dužine 60 cm sa zaštitnim tuljcem
  • Napajanje snažnim Li-Ion akumulatorom od 36 V (baterija i punjač nisu uključeni)

Budite u potpunosti informirani putem digitalnog zaslona solo® by AL-KO akumulatorskih škara za živicu HT 3660

Zaslon s pozadinskim osvjetljenjem obavijestit će vas jeste li u Power ili Eco načinu rada te je li nož blokiran ili je akumulator slab. Fleksibilno održavanje živice bez smetajućih kabela - s performansama rezanja i trčanja koje impresioniraju čak i profesionalce: S AL-KO HT 3660 solo® škarama za živicu ne radite nikakve kompromise, već u potpunosti iskoristite pogon neovisan o električnoj mreži za vaš učinkovit radni napredak - čak i kod održavanja većih živica.
 

Snalažljivost u radu - s našim HT 3660 škarama za živicu HT 3660 puno ćete naučiti

Lako rukovanje koje štedi energiju u bilo kojem radnom položaju osigurano je zahvaljujući ručki podesivoj u 5 smjerova - koja štiti zapešća i posebno je praktična za stalnu upotrebu. To vam daje fleksibilnost i omogućuje vam da postignete optimalnu ravnotežu škara za živicu i držanje prilagođeno tijelu jednostavnim okretanjem ručke. Donja strana akumulatorskih škara za živicu izrađena je od visokokvalitetne legure magnezija, što osigurava iznimnu stabilnost i robusnost. Visokokvalitetni sigurnosni nož od 60 cm pruža velik, snažan rez s optimalnom zaštitom za ljude i opremu. Kako bi se postigla ova izvedba, HT 3660 napaja naš snažan 36V AL-KO akumulator. Baterija i punjač nisu uključeni.
 
Suprotno rotirajući sigurnosni nož s duljinom reza od 60 cm i debljinom reza od 36 mm čini rad u vrtu mnogo lakšim. Ovisno o vašim potrebama, možete postaviti ekonomičnu ECO brzinu ili snagu. Ugrađena zaštita od udaraca štiti visokokvalitetni nož od oštećenja, primjerice pri rezanju na podovima i zidovima. Škare su teške samo 3,6 kg (bez akumulatora) i idealne su za veće površine. Opcijski postoji i sakupljač odrezaka s br. 127753.
 

Kupnja solo® od AL-KO škara za živicu HT 3660 i druge alternative

Solo® by AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 3660 možete jednostavno kupiti u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite ove škare za živicu s akumulatorom od 5,0 Ah i punjačem, odaberite broj artikla 127752.
 

Prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača također se odnosi na akumulator.
 

The "next generation" of solo® by AL-KO battery hedge trimmers define innovative technical standards right from the start.

SMART COCKPIT AND HIGH PERFORMANCE 
The smart cockpit provides you with important information about your hedge

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127734
EAN 4003718064681
Neto težina u kg 3.7 KG
Bruto težina u kg 0.00555 G
Brzina o/min 4000
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori

Cutting System

Duljina rezanja u mm 600 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanje Priručnika

Upute za uporabu Preuzmi (4.58MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (144.72KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.