AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorske škare za živu ogradu HT 1845

Broj. art.:: 113920 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 21.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagane, praktične i precizne 18V bežične škare za živicu (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Sigurnosni nož s dijamantnim brušenjem, proturotirajući 45 cm
  • Indikator razine napunjenosti baterije na uređaju
  • Udobna okrugla ručka mekana na dodir
  • Izdržljivo, robusno kućište s prozirnim sigurnosnim štitom

18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLEAkumulatorske škare za živicu AL-KO 8 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE HT 1845 – neovisne, praktične, lagane

Uz akumulatorske škare za živicu AL-KO HT 1845 s dijamantno brušenom oštricom, šišanje živice je jednostavno za vas - bilo kao redovita obvezna vježba ili ciljani dizajn vašeg vrtnog ukrasa. Visokokvalitetni sigurnosni nož od 45 cm osigurava brz i precizan rez uz optimalnu zaštitu ljudi i opreme.

Vrlo lagani akumulatorski trimeri za živicu neovisan o električnoj mreži omogućuje vam udoban raspon djelovanja bez zapetljanih kabela i eliminira rizik od slučajnog presijecanja električnog kabela. Ergonomski oblikovana ručka osigurava jednostavno rukovanje za siguran i udoban rad u bilo kojem položaju.

HT 1845 napaja AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNA baterija za KUĆU I VRT. Ako je potrebno, ovaj baterijski sustav možete koristiti za upravljanje različitim AL-KO uređajima s jednom te istom baterijom - i uštedjeti novac.

Priloženi tobolac služi za pohranu škara za živicu na način koji štiti oštrice.

Tehnički podaci AL-KO akumulatorskih škara za živicu HT 1845

Sigurnosni dijamantom brušenom nožu okreće se u suprotnom smjeru ima duljinu rezanja od 45 cm i pruža čist rez bez zapinjanja ili zaglavljivanja. Debljina rezanja je 15 mm.

Sa samo 2,0 kg (bez baterije), akumulatorske škare za živicu HT 1845 znatno su lakše od bilo kojeg benzinskog modela. Uređaj s elektromotorom niske vibracije i dobrom raspodjelom težine, kao i ergonomske ručke omogućuju savršeno uravnoteženo upravljanje uređajem i rad bez zamora, na primjer na visokim živicama!

Uz AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju za KUĆE I VRT, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Baterija i punjač nisu uključeni.

S akumulatorskom obitelji AL-KO 18 V Bosch za dom i vrt, savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO škare za živicu HT 1845 i alternative

Akumulatorske škare za živicu AL-KO HT 1845 možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. Lagana je među kvalitetnim škarama za živicu AL-KO i idealna je za sve veličine vrta. Art. br. 113939 je kompletan set koji uključuje 18 V / 2,5 Ah bateriju i punjač.

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113920
EAN 4003718062441
Neto težina u kg 2 KG
Širina u cm bez pakiranja 19 CM
Duljina u cm bez pakiranja 86 CM
Visina bez ambalaže u cm 15 CM
Brzina o/min 2600
Podešavanje kuta NE
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 65 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 104 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 130 MIN

Cutting System

Duljina rezanja u mm 450 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Handle system

Podesiva ručka NE

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.82MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (105.36KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.