Benzinske škare za živicu solo® by AL-KO 163-55

Broj. art.:: 127325 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna vodilica noža od 55 cm s integriranim graničnikom i štitnikom od udaraca
  • Laserski rezani i dijamantom brušeni noževi od kaljenog specijalnog čelika
  • Antivibracijski sustav za rad bez umaranja
  • Lako dostupni upravljački elementi, 3-struka gumena drška koja sprečava klizanje i gumirana drška rukohvata
  • Veliki i lako vidljivi prikaz spremnika i optimalno izbalansirana težina

Robusni snagatori za profesionalnu upotrebu bez kabela, lako rukovanje i visoka razina sigurnosti – to simboliziraju sbA bezinske škare za živicu. U uobičajenoj solo® by AL-KO kvaliteti.


solo® by AL-KO benzinske škare za živicu 163-55 – jake i precizne, mobilne i sigurne

Snažne benzinske škare za živicu solo® by AL-KO 163-55 vaš je snagator za učinkovito i precizno rezanje velikih i visokih živica, grmolikog bilja i grmova. Sa svojim spremnikom od 440 ml svugdje ih možete mobilno koristiti – za veliki radijus kretanja i neovisnost. Zahvaljujući čeličnom sigurnosnom nožu od 55 cm postići ćete savršene rezultate rezanja i brzo ćete napredovati.
Pritom protuklizne gumene drške, lako dostupni upravljački elementi i dobro izbalansirana težina doprinose radu bez umaranja. 3-struko podesiva glavna drška omogućava optimalno držanje u svakom radnom položaju. Integrirani antivibracijski sustav omogućava dobro ovladavanje snagom benzinskih škara za živicu – za maksimalnu zaštitu dlanova, ruku i ramena.
Sigurnost je jako važna: s jedne strane benzinske škare za živicu omogućavaju vam veliku slobodu kretanja bez opasnosti da ćete prerezati kabel. A s druge strane pričvršćeni štitnik štiti od ozljeda.
Tuljac sadržan u opsegu isporuke služi kao tuljac za transport za sigurno i zaštićeno čuvanje i transport škara za živicu.


Tehnički podaci za benzinske škare za živicu 163-55

solo® by AL-KO škare za živicu model 163-55 opremljene su kvalitetnom vodilicom noža s robusnim aluminijskim profilom. Na njoj sjedi laserom rezani i dijamantom brušeni sigurnosni nož od kaljenog specijalnog čelika s dužinom reza od 55 cm. Snažni protuhodni i vrlo izdržljivi nož vrlo učinkovito i precizno reže vašu živicu. Radi sprečavanja opasnosti od ozljeđivanja na oštrom, snažnom nožu uređaj ima pričvršćeni štitnik za zaštitu od porezotina.
Udobna, protuklizna gumena drška škara za živicu 163-55 sa svoja 3 podesiva položaja jamči vrlo precizno vođenje noža u svakom položaju – optimalno za visoke i široke živice. S dodatnom gumiranom drškom za držanje te dobro izbalansiranoj težini benzinskim škarama za živicu može ćete upravljati jednostavno i s dobrim položajem tijela.
2-taktni motor od 0,68 kW opskrbljuje se iz velikog spremnika od 440 ml čija se razina punjenja može lako očitati. Neovisno o utičnicama, dužini kabela ili trajanju akumulatora moći ćete se vrlo slobodno kretati i imat ćete puno vremena između intervala za punjenje goriva. Sofisticirani antivibracijski sustav tijekom rada rasterećuje korisnika i osigurava udoban rad.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO benzinske škare za živicu 163-55 i alternative

Benzinske škare za živicu 163-55 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača..
Ako radije želite tihe električne škare za živicu bez emisija, preporučamo vam solo® by AL-KO električne škare za živicu 166.

Tehnički podatci

Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
K vrijednost (m/s^2) 1
Vibracije ahw, m/s^2 2.12
Vrsta pogona Benzin
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 107
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 104
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 95
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni noževi
Maksimalna debljina rezanja mm 35
Duljina rezanja u mm 550
Brzina o/min 10000
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Snaga kW 0.68
Motor ccm 22
Vrsta motora 2-taktni
Motor o/min 10000
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.