Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Broj. art.:: 113537
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radite neovisno i bez kablova
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini
  • Velika brzina zraka za snažne radove
  • Bezstupanjska mogućnost podešavanja zračne struje
  • Vrijeme rada i do 20 minuta s jednim punjenje akumulatora (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)

S našim električnim puhačem lišća bez muke ćete s ravnih površina ukloniti suho lišće.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 sa snažnim litij-ionskim akumulatorom od 20 V pruža vam ekološko uživanje u vrtu bez kabela i napora. Ovaj perolaki i praktični uređaj omogućava fleksibilan rad bez napornog strujnog kabla, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Priključci se mogu lako demontirati, pa za spremanje puhača lišća nije potrebno puno prostora.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 radi s brzinama zraka do 200 km/h i brojem okretaja u praznom hodu od 12500/min. Pritom se regulira bezstupanjski. Tako se tijekom rada postiže optimalno doziranje protoka. Vrlo jednostavna upotreba zahvaljujući fiksiranju ručice gasa. Uz jedva 1,6 kg težine (s akumulatorom) moguć je rad s ovim puhačem lišća bez umaranja. Napon akumulatora iznosi 20 V čime se postiže vrijeme rada do 20 minuta.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealni partner za perolaki i praktični vrtni užitak.
Ako želite uređaj s jačim akumulatorom, preporučamo vam akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 s akumulatorom od 40 V.
S drugim uređajima iz serije EasyFlex akumulator možete koristiti i za druge poslove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Neto težina u kg 1.2 KG
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 20 MIN
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 100 MIN
Bruto težina u kg 1.5 KG
Može usisati lišće? NE
Brzina zraka pri puhanju 200 KMH
Volumen zraka pri puhanju m3/h 200 MQH
Dimenzija duljina kartona cm 56 CM
Kompatibilni akumulatori 113539, 113698
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 88
Nastavak cijevi Nastavci
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 35 MIN
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (2.53MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.