Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Broj. art.:: 113537 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radite neovisno i bez kablova
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini
  • Velika brzina zraka za snažne radove
  • Bezstupanjska mogućnost podešavanja zračne struje
  • Vrijeme rada i do 20 minuta s jednim punjenje akumulatora (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)

S našim električnim puhačem lišća bez muke ćete s ravnih površina ukloniti suho lišće.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 sa snažnim litij-ionskim akumulatorom od 20 V pruža vam ekološko uživanje u vrtu bez kabela i napora. Ovaj perolaki i praktični uređaj omogućava fleksibilan rad bez napornog strujnog kabla, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Priključci se mogu lako demontirati, pa za spremanje puhača lišća nije potrebno puno prostora.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 radi s brzinama zraka do 200 km/h i brojem okretaja u praznom hodu od 12500/min. Pritom se regulira bezstupanjski. Tako se tijekom rada postiže optimalno doziranje protoka. Vrlo jednostavna upotreba zahvaljujući fiksiranju ručice gasa. Uz jedva 1,6 kg težine (s akumulatorom) moguć je rad s ovim puhačem lišća bez umaranja. Napon akumulatora iznosi 20 V čime se postiže vrijeme rada do 20 minuta.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealni partner za perolaki i praktični vrtni užitak.
Ako želite uređaj s jačim akumulatorom, preporučamo vam akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 s akumulatorom od 40 V.
S drugim uređajima iz serije EasyFlex akumulator možete koristiti i za druge poslove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


Tehnički podatci

Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 100
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Vrsta pogona Akumulator
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 35
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 85
Može usisati lišće? NE
Akumulatorska obitelj AL-KO Easy Flex 18V
Vibracije ahw, m/s^2 2
Volumen zraka pri puhanju m3/h 200
Brzina zraka pri puhanju 200
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 74
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 88
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 20
Marka AL-KO
Proizvodna linija Easy
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.