Akumulatorski puhač lišća solo® by AL-KO LB 4250

Broj. art.:: 127507
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radite bez kabela i neovisno o struji i benzinu
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini i ergonomskom rukohvatu
  • Mogućnost uključivanja turbo snage npr. za vlažno lišće
  • Montaža bez alata za brzu primjenu
  • Radi i do 35 minuta s jednim punjenjem akumulatora (akumulator i punjač <b>nisu</b> sadržani u opsegu isporuke)
  • Udobno nošenje akumulatora zahvaljujući torbici s remenom (potrebna oprema br. art. 127442)

Našim ćete akumulatorskim puhačem lišća bez muke ukloniti lišće s ravnih površina kao što su parkirališta i putovi.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 Powerflex

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 s jakim litij-ionskim akumulatorom od 42 V omogućava vam da uživate u vrtu bez kabela i umaranja. Ovaj mobilni uređaj omogućava fleksibilan rad bez napornog strujnog kabela, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Cijevni nastavak od 50 cm može se jednostavno demontirati, pa vam za pospremanje puhača prostora neće trebati puno prostora.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 Powerflex rad s brzinama zraka do 250 km/h i protokom od 870 m²/h. Uz jedva 2,2 kg težine (bez akumulatora) moguć je rad s puhačem lišća bez umaranja. Uz litij-ionski akumulator 42 V / 7,5 Ah može se raditi 35 minuta. Motor bez četkica sa svojim je Power načinom rada prikladan i za mokro lišće.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealni partner za vrtni užitak bez kabela i umaranja.
Ako želite uređaj s manjim akumulatorom, preporučamo vam akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 s akumulatorom od 20 V.
S drugim uređajima iz serije PowerFlex akumulator možete koristiti i za druge poslove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127507
EAN 4003718059694
Neto težina u kg 2.2 KG
Bruto težina u kg 4 KG
Visina bez ambalaže u cm 16.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 27 CM
Duljina u cm bez pakiranja 80 CM
Može usisati lišće? NE
Brzina zraka pri puhanju 250 KMH
Volumen zraka pri puhanju m3/h 870 MQH
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 101
Nastavak cijevi Nastavci
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO Power 36V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, Kompatibilni akumulatori

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (4.24MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.