Električna drobilica AL-KO Easy Crush LH 2810

Br. art.:: 113873 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažna drobilica s tehnikom rezanja valjcima. Stabilno kućište s XL kotačima za siguran transport
  • Prozirna prihvatna kutija s prozorčićem za provjeru punjenja
  • Velika propusnost materijala zahvaljujući reznom mehanizmu s valjcima i ravnomjernim uvlačenjem. Automatsko uvlačenje rotacijom prema naprijed i natrag
  • Za grane debljine do maks. 40 mm
  • Optimalna zaštita zahvaljujući sigurnosnom zaključavanju prihvatne kutije
  • Zahvaljujući tehnici drobljenja idealna je za tvrdo i staro drvo ali i za manje grane i zeleni rez
  • Veliki lijevak s valjcima za uvlačenje

Tehnički podatci

materijal prihvatne košare Plastika
Košara s prikazom punjenja NE
s prihvatnom košarom DA
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Rezni mehanizam Valjci
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.