Sjeckalica AL-KO Duotec TCS 2500

Broj. art.:: 119954 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Veliki ulaz za punjenje, bolje samouvlačenje
  • Zaseban dovod i za razgranate grane do Ø 40 mm
  • Kotači s kugličnim ležajevima za jednostavan transport i široki vozni postroj za stabilnost
  • Veliki kanal za izbacivanje
  • Dodatni noževi za predusitnjavanje
  • Dvostruku rezni mehanizam za duži radni vijek

Solidna sjeckalica iz čeličnog lima. Snažna i sigurna.

Sjeckalica Duotec TCS 2500

Veliki ulaz za punjenje, zaseban dovod za razgranate grane do Ø 40 mm, inovativni rezni mehanizam s nakošenim noževima – time Duotec TCS sjeckalica usitnjava sve šta joj dođe pod nož. Moćni rezni mehanizam noževa s dodatnim nožem za predusitnjavanje jamči najbolje rezultate.

Tehnički detalji za sjeckalicu AL-KO Duotec TCS 2500

Sjeckalica s 2500 Watt snažnim motorom usitnjava grane do Ø 40 mm. Brzo dobiven usitnjeni materijal pomoću velikom ulazu za punjenje i velikom kanalu. Zaseban dovod u obliku bubrega namijenjen i za razgranate grane do Ø 40 mm. Okretanjem noževa možete produžiti radni vijek. TCS 2500 je robustan i moćan pomočnik u vašem vrtu.


Gdje mogu kupiti AL-KO Duotec TCS 2500 i alternative

AL-KO Duotec TCS 2500 možete kupiti u preko naše internet stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Želite drobilicu s reznom tehnologijom valjka? Onda preporučujemo Easy Crush LH 2800

Tehnički podatci

Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 115
Maksimalan promjer grane, cm 40
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 113
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 102
Potrebni mrežni napon, V 230
Rezni mehanizam Nož
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Snaga motora, W 2500
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.