Snažni tamo, gdje druge kosilice dosežu svoje granice

Motorni čistač idealan je ako želite svoj vrt dovesti u formu. Iznad svega na zidovima, ogradama, kosim površinama, drveću i ostalim preprekama, idealna je alternativa kosilicama za rezanje visoke trave i grmlja na odgovarajuću dužinu. Motornim trimerom s kolutom s nitima lako se kosi. Uz to, izuzetno jakim reznim listom oštricom noža možete bez napora rezati drvenaste biljne dijelove i grmlje. Uređaji su također opremljeni ergonomski oblikovanom ručkom za praktičan rad. U nju su ugrađeni upravljački elementi, što znači da u svakom trenutku imate optimalnu kontrolu nad uređajem. Nakon što dovršite fino podešavanje, drška od visokokvalitetnog, izdržljivog aluminija može se u kratkom roku rastaviti (ovisno o modelu). Motorni čistač se tako lako transportira i pohranjuje uz uštedu prostora.

Više informacija >

Filter proizvoda

Pronađeno 25 proizvoda
Br. art.: 113785 Uskoro dostupno
229,00 EUR
Br. art.: 113784 Raspoloživo
209,00 EUR
Br. art.: 113691 Raspoloživo
119,00 EUR
Br. art.: 113611 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 113826 Male količine
499,00 EUR
Br. art.: 113757 Male količine
179,00 EUR
Br. art.: 113759 Raspoloživo
199,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO motoni čistači prednosti | Što god da dođe

Što god dođe

Bilo da je riječ o visokoj travi ili grmlju ili košenju duž zidova, ograda i drugih prepreka - s visokokvalitetnim metalnim reznim listom i zamjenskom reznom glavom s nitima motorni su čistači opremljeni za sva područja primjene.

AL-KO motorni čistači prednosti | Ergonomska ručka

Sve pod kontrolom

S upravljačkim elementima integriranim u ergonomski oblikovanu ručku, zajamčena je optimalna kontrola uređaja u svakoj situaciji.

AL-KO motorni čistači prednosti  | Djeljiva drška

Rastavljen u trenu

Zahvaljujući rastavljivoj drški, motorni trimeri se mogu brzo rastaviti radi pohrane uz uštedu prostora ili prikladnog transporta u prtljažniku.

AL-KO motorni čistači | Korisni savjeti
Korisni savjeti


Motorni čistači su klasični alati za održavanje krajolika. Motori AL-KO motornih čistača imaju toliko snage da ih koriste i krajobrazni i čuvari parkova, ali i ambiciozni vrtlari.

I Slobodni rad: Benzinski i motorni čistači stvarno omogućuju slobodan rad blizu ruba. Modeli s metalnim reznim listom mogu lako debelo grmlje. Stoga su idealni za izrezivanja - kao varijanta s reznom glavom s nitima koriste se za visoku travu na nepristupačnim mjestima.

I Snaga: Kod benzinskih modela raspon snažnih motora kreće se od 25 ccm do enormnih 54 ccm. Dovoljna snaga za različita područja primjene.

I Izdržljivost: Veliki spremnici benzina dovoljni su za duge radne intervale.

I Ergonomija: Važno nam je da motorni trimeri imaju dobro uravnoteženu težinu. Uz to, naši sustavi ručki i naramenica za nošenje osiguravaju rad bez umora.


AL-KO motorni čistači | Proizvodne linije

Proizvodne linije

Za sve potrebe: Naši motorni čistači opcionalno dostupni s benzinskim motorom, baterijom ili električnim motorom. To znači da vam možemo ponuditi pravi uređaj za hobi i profesionalnu upotrebu. 

Sve naši čistači imaju snažan pogon s različitim opcijama opreme. Što se tiče benzinskih čistača, uz uobičajene 2-taktne motore, imamo i jedan 4-taktni model. Za privatne vrtlare pa do upotrebe u komercijalnom sektoru.

Profesionalni benzinski motorni čistači s premium uslugom
Uz solo® by AL-KO motorne kose i čistače kao i odgovarajuću promjenu alata za rezanje i odgovarajuću snagu motora, postoji nevjerojatna raznolikost mogućih primjena. Zahvaljujući različitim varijantama ručke i remena, korisnik uvijek ima sve pod kontrolom.

Premium benzinski motorni čistači velike radne širine
S AL-KO premium benzinskim motornim čistačem dobivate robusnu, snažnu motornu kosu širine rezanja od 41 cm kada koristite reznu glavu s nitima. Ako koristite robusni metalni rezni list radnu širinu iznosi 25 cm. Ovi su modeli namijenjeni privatnoj upotrebi u vrtu. Zahvaljujući podesivoj bicikl ručki i dvostrukoj naramenici, oni su među našim najpopularnijim motornim čistačima.

Comfort benzinski motorni čistači idealni su za srednje velike površine
Ovi motorni čistači idealni su za područja srednje veličine. Upotrijebite ovaj vrtni alat za uklanjanje visoke trave pomoću koluta s reznom niti koji se malo haba, a s dodatnim reznim listom čak i za uklanjanje guste šikare. Savršena ravnoteža i udobna naramenica osiguravaju rad bez umora. Dodatna metalna obloga nudi posebnu sigurnost za motor i spremnik za gorivo.

Classic benzinski motorni čistači daju kvalitetu po povljoj cijeni
Lagani i praktični benzinski motorni čistači u visokokvalitetnom dizajnu nude snažan 2-taktni motor, tip automatik automatsko podešavanje rezne niti i prikladnu, podesivu L ili bicikl ručku.


AL-KO motorni čistači  | Multitool funkcije
Funkcije višenamjenskog multitool uređaja

Četiri funkcije u jednom uređaju: benzinski motorni čistač višenamjesnki multotool uređaj BC 330 MT nudi vam mogućnost obavljanja različitih poslova s ​​četiri različita nastavka. Set uključuje glavu s reznim nitima, rezni list, štapnu pilu i škare za živicu. To znači da je višenamjenski multool uređaj idealno opremljen za sva područja primjene u vrtu i oko njega. Zahvaljujući djeljivoj osovini, multitool se može u kratkom roku demontirati radi uštede prostora ili prikladnog transporta u prtljažniku.

| Višenamjenski multitool kao kompletan set s metalnim reznim listom, nastavkom za reznu glavu s nitima, pilu i škare za živicu.

| Moćni motorni čistač kao osnovni uređaj

| Rastavljiva drška za lakši transport i pohranu uz uštedu prostora


Rezna glava s nitima: za košnju i čišćenje visoke trave

Rezni list: za košnju visoke trave i grmlja

Štana pila: za orezivanje grana na visokim mjestima na drvetu

Škare za živicu: za udobno rezanje visoke živice


Naš savjet: za sve one koji radije rade s električnim vrtnim uređajem: pronaći ćete još jedan baterijski višenamjenski multotool uređaj kao dio obitelji EnergyFlex.

Jaki benzinski motorni čistači - jaka oprema

Bilo da se radi o čišćenju u vrtu ili o profesionalnom održavanju imovine i krajolika - AL-KO benzinske kose i čistači, s odgovarajućim izmjenjivim alatima za rezanje i odgovarajućom snagom motora, nude mnoštvo mogućih primjena.

Zahvaljujući različitim varijantama ručica i remena, korisnik uvijek ima sve pod kontrolom. Svaka je kosa onoliko dobra koliko je dobra i njena oprema.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.