Električni motorni čistač AL-KO BC 1200 E

Broj. art.:: 112924
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaki elektromotor od 1.200 W za košnju bez emisija
  • Za svaki teren: s reznom glavom ili metalnim nožem
  • Sigurno rukovanje zahvaljujući savršenom balansu i remenu za nošenje
  • Tiha košnja u stambenim područjima u svako doba dana
  • Lako se rastavlja za skladištenje i transport

Zelena košnja čak i većih površina, tiho i bez ispušnih plinova. To simboliziraju AL-KO motorni čistači, naši mobilni snagatori na polju „košnje“ sa strujom.


Električni motorni čistač AL-KO BC 1200 E – učinkovita i fleksibilna košnja i većih površina

Velika snaga za brze rezultate na većim površinama: AL-KO BC 1200 E impresionira savršenim rezultatima u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj snažni i robusni električni motorni čistač bez ispušnih plinova i tiho obavlja svoj posao u većim vrtovima, na livadama itd. Po izboru s raznom glavom s niti ili metalnim reznim tanjurom i radnim širinama i do 35 cm učinkovito ćete i brzo savladati različite terene. Dobro izbalansirana težina, podesiva dodatna drška i udobno automatsko produživanje niti pritiskom o tlo (osim kad se radi s nožem) jamče vam sigurno i jednostavno rukovanje motornim čistačem. Još jedan plus je djeljiva cijev koja omogućava lako skladištenje i transport uređaja.


Tehnički detalji za AL-KO BC 1200 E

Ovaj motorni čistač opremljen je tihim, 1200 W snažnim elektromotorom najnovije generacije bez emisija, pa ćete imati pravog snagatora. Uz njegovu ćete se pomoć suvereno probijati kroz svaki teren – na velikoj travnatoj površini, u visokoj travi, uz živice, u tvrdokornom grmlju ili gustišu
Ovaj je uređaj poseban po zamjenjivoj reznoj glavi, po izboru s niti (rada širina 35 cm) za svakodnevnu košnju ili metalnim reznim tanjurom (23 cm) za otežane uvjete. Uz njegovu ćete pomoć brzo doći do rezultata i na zahtjevnim terenima kao što su visoke livade ili mala poljoprivredna/šumska zemljišta, ali ćete isto tako moći i blago pokositi svoj domaći vrt. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti podesiti bez muke tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo (osim kad se radi s nožem).
Vaša sigurnost: usprkos velikoj snazi BC 1200 E vam svojim ergonomskim oblikom, optimalnom raspodjelom težine i mnogobrojnim elementima za lako upravljanje pruža sigurno i intuitivno rukovanje kakvo si i želite u domaćem vrtu. Zahvaljujući tehnologiji elektromotora nema tipičnih popratnih pojava kao što buka motora, ispušni plinovi, čestice prljavštine itd. Zato je ovaj uređaj idealan i za hobi vrtlare i početnike koji ulaze u svijet snažnih motornih čistača.
Zelena fleksibilnost: zahvaljujući vrlo tihom radu nećete ometati susjede – zato ćete i u stambenom području moći kositi u gotovo svako doba dana, relativno neovisno o definiranom vremenu odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 1200 E i alternative

AL-KO BC 1200 E možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod kad za svoj prostrani vrt ili veću otvorenu površinu trebate snažan, ekološki motorni čistač.
Ako vam je potreban električni čistač za standardnu košnju, preporučamo vam AL-KO trimer BC 1000 E. Za upotrebu u malim, krivudavim vrtovima i uz uske rubove travnjaka najprikladniji su AL-KO električni trimeri GTE 350 do GTE 550.

Vaše prednosti

što god dođe

što god dođe

visoka trava i gustiš ili košnja uza zidove, ograde i druge prepreke - uz kvalitetni metalni rezni tanjur i reznu glavu električni čistači izvrsno su opremljeni za sva područja primjene.

Djeljiva cijev

Djeljiva cijev

U nekoliko poteza motorni se čistač može rastaviti zahvaljujući napravi za koju nije potreban alat. Praktično za transport i savršeno za čuvanje uz uštedu prostora.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Neto težina u kg 4.1 KG
Bruto težina u kg 6.78 KG
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.5 MM
Duljina niti (cm) 450 CM
Podesiva ručka NE
Dimenzija duljina kartona cm 26.3 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap da
Promjer osovine, mm 25 MM
Radna širina s niti u cm 35 CM
Radna širina s nožem u cm 23 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.