Motorna kosa AL-KO BC 223 L-S

Broj. art.:: 113691
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo lagani i praktični motorni trimerza mobilan rad
  • 2-taktni motor koji se lako pokreće s pokretačem s užetom
  • Sigurno, udobno upravljanje zahvaljujući zatvorenom rukohvatu s graničnikom (Loop)
  • Udobno automatsko podešavanje dužine niti pritiskom o tlo, jednostavan transport i skladištenje zahvaljujući djeljivoj cijevi
  • Dugačak životni vijek zahvaljujući vratilu s dva ležaja

Snažna košnja uz sigurno upravljanje i malu težinu. To simboliziraju početni modeli među AL-KO motonih trimera, našim praktičnim kompaktnim modelima na polju „košnje trave“.


Motorni trimer AL-KO BC 223 L-S – kompaktno rješenje za mobilnu primjenu

Kosite neovisno, gdje god želite: AL-KO BC 223 L-S impresionira učinkovitim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Idealan je za čišćenje grmlja i trave te košnju uza zidove, ograde i druge prepreke. Ovaj početni model među motornim trimerima radnom širinom od 41 cm (nit) svoj posao bez kabela i punjenja obavlja u većim vrtovima, na livadama, a osobito i na padinama. Radite tamo gdje vaša kosilica dolazi do svojih granica. Mala težina, podesivi dodatni optimalno oblikovani okrugli rukohvat (L rukohvat/Loop) i udobno automatsko produživanje niti pritiskom o tlo za uvijek optimalnu dužinu niti jamče vam sigurno i jednostavno rukovanje ovim čistačem.
Još jedan plus za njezinu neovisnost je djeljiva cijev zbog čega se uređaj vrlo jednostavno skladišti i transportira.


Tehnički detalji za AL-KO BC 223 L-S

Uz 0,7 kW jaki 2-taktni motor najnovije generacije s ovim ćetemotornom kosom dobiti snažnog pomagača kojim možete lako i sigurno upravljati kao početnik i hobi vrtlar. Djeljiva aluminijska cijev s optimiranom težinom.
Velika rezna glava radne širine od 41 cm i mala težina od samo 5,0 kg i jednostavno rukovanje s mekanom ergonomskom drškom jamče vam učinkovit rad i brze rezultate košnje na površini i uz ograde i zidove. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu kose jednostavno pritisnete o tlo.
Neovisan o trajanju akumulatora i struji. Ovaj je uređaj pritom prikladan za transport u osobnom vozilu – zahvaljujući djeljivoj aluminijskoj cijevi.


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 223 L-S i alternative

AL-KO BC 223 L-S možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod kad za svoj vrt ili veće površine trebate lagan, praktičan i rastavljivi benzinski motorni čistač s reznom niti. Za izradu mješavine benzina preporučamo samomiješajuće AL-KO univerzalno dvotaktno ulje (br. art. 112896) koje stvara malo dima.
Ako tražite motornu kosu s metalnim reznim tanjurom za precizne radove i na teškim mjestima, preporučamo vam AL-KO BC 223 B. Ako trebate više snage za veće površine i zahtjeva teren, najprikladniji su AL-KO motorne kose serije Comfort i Premium.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113691
EAN 4003718059526
Neto težina u kg 5.1 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25
Bruto težina u kg 6.2 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2 MM
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 112
Podesiv štap da
Promjer osovine, mm 26 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Duljina niti (cm) 460 CM

Engine

Easy Start sustav NE
"Ready to start" Prekidač NE
Automatski prigušivač dostupan NE
Volumen spremnika goriva, l 0.55 L
Električni start NE
Motor ccm 22.5
Motor o/min 9500
Snaga kW 0.7 KW
Snaga KS 1 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (7.07MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.