Motorna kosa AL-KO BC 223 L-S

Broj. art.:: 113691
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo lagani i praktični motorni trimerza mobilan rad
  • 2-taktni motor koji se lako pokreće s pokretačem s užetom
  • Sigurno, udobno upravljanje zahvaljujući zatvorenom rukohvatu s graničnikom (Loop)
  • Udobno automatsko podešavanje dužine niti pritiskom o tlo, jednostavan transport i skladištenje zahvaljujući djeljivoj cijevi
  • Dugačak životni vijek zahvaljujući vratilu s dva ležaja

Snažna košnja uz sigurno upravljanje i malu težinu. To simboliziraju početni modeli među AL-KO motonih trimera, našim praktičnim kompaktnim modelima na polju „košnje trave“.


Motorni trimer AL-KO BC 223 L-S – kompaktno rješenje za mobilnu primjenu

Kosite neovisno, gdje god želite: AL-KO BC 223 L-S impresionira učinkovitim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Idealan je za čišćenje grmlja i trave te košnju uza zidove, ograde i druge prepreke. Ovaj početni model među motornim trimerima radnom širinom od 41 cm (nit) svoj posao bez kabela i punjenja obavlja u većim vrtovima, na livadama, a osobito i na padinama. Radite tamo gdje vaša kosilica dolazi do svojih granica. Mala težina, podesivi dodatni optimalno oblikovani okrugli rukohvat (L rukohvat/Loop) i udobno automatsko produživanje niti pritiskom o tlo za uvijek optimalnu dužinu niti jamče vam sigurno i jednostavno rukovanje ovim čistačem.
Još jedan plus za njezinu neovisnost je djeljiva cijev zbog čega se uređaj vrlo jednostavno skladišti i transportira.


Tehnički detalji za AL-KO BC 223 L-S

Uz 0,7 kW jaki 2-taktni motor najnovije generacije s ovim ćetemotornom kosom dobiti snažnog pomagača kojim možete lako i sigurno upravljati kao početnik i hobi vrtlar. Djeljiva aluminijska cijev s optimiranom težinom.
Velika rezna glava radne širine od 41 cm i mala težina od samo 5,0 kg i jednostavno rukovanje s mekanom ergonomskom drškom jamče vam učinkovit rad i brze rezultate košnje na površini i uz ograde i zidove. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu kose jednostavno pritisnete o tlo.
Neovisan o trajanju akumulatora i struji. Ovaj je uređaj pritom prikladan za transport u osobnom vozilu – zahvaljujući djeljivoj aluminijskoj cijevi.


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 223 L-S i alternative

AL-KO BC 223 L-S možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod kad za svoj vrt ili veće površine trebate lagan, praktičan i rastavljivi benzinski motorni čistač s reznom niti. Za izradu mješavine benzina preporučamo samomiješajuće AL-KO univerzalno dvotaktno ulje (br. art. 112896) koje stvara malo dima.
Ako tražite motornu kosu s metalnim reznim tanjurom za precizne radove i na teškim mjestima, preporučamo vam AL-KO BC 223 B. Ako trebate više snage za veće površine i zahtjeva teren, najprikladniji su AL-KO motorne kose serije Comfort i Premium.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Motor ccm 22.5
Snaga kW 0.7 KW
Motor o/min 9500
Neto težina u kg 5.1 KG
Električni start NE
broj cilindara 1
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25
Bruto težina u kg 6.2 KG
Volumen spremnika goriva, l 0.55 L
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2 MM
Duljina niti (cm) 460 CM
Primer DA
Dimenzija duljina kartona cm 160 CM
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Easy Start sustav NE
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 112
"Ready to start" Prekidač NE
Automatski prigušivač dostupan NE
Snaga KS 1 PS
Podesiv štap da
Promjer osovine, mm 26 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.