Zamjenska nit okrugla (15 m, Ø 2,4 mm)

Broj. art.:: 113487 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo kvalitetna najlonska nit
  • Okrugli presjek
  • Ø 2,4 mm
  • 15 m dužine

Prikladna za sljedeće modele:

Za sve AL-KO i solo® by AL-KO motorne čistače s presjekom od 2,4 mm.


Zamjenska nit za vaš benzinski motorni čistač

Originalna zamjenska nit (okrugla) za sve AL-KO i solo® by AL-KO motorne čistače s presjekom od 2,4 mm. Rezna nit od kvalitetnog, izdržljivog najlona osigurava optimalno rezanje i dugačka je 15 m. Nit se vrlo lako stavlja na reznu glavu.


Kupite opremu za benzinske motorne čistače i druge trimere

Originalnu opremu marke AL-KO kupite ovdje u internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113487
EAN 4003718056754
Promjer niti (mm) 2.4 MM
Marka AL-KO

Cutting System

Duljina niti (cm) 1500 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (12.85MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.