Zamjenska rezna glava AL-KO za BC 1000 E

Broj. art.:: 112973 Male količine
expected to be with you on 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna najlonska nit
  • Ø 2 mm (2 x 5 m)
  • Automatsko podešavanje niti laganim udarom o tlo
  • Lagana zamjena
  • Uključujući štitnik od namatanja

Često se kupuje zajedno sa ...

11,00 EUR
Ovaj proizvod
109,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

120,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave
112923
Električni motorni trimer AL-KO BC 1000 E Detalji

Prikladna za sljedeći model:

  • Električni motorni čistač BC 1000 E

Zamjenska rezna glava za vaš električni motorni čistač

Originalna AL-KO zamjenska rezna glava s dvostrukom reznom glavom za električni motorni čistač BC 1000 E. Rezna nit od kvalitetnog i izdržljivog najlona osigurava optimalno rezanje, dugačka je 2 x 5 m i ima promjer od 2 mm. Dužina niti vrlo se lako tijekom rada automatski podešava pritiskom o tlo. Rezna glava se mijenja lagano u nekoliko poteza. Sa štitnikom od namatanja.


Kupite opremu za električne motorne čistače i druge trimere

Originalnu opremu marke AL-KO kupite ovdje u internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112973
EAN 4003718045901
Promjer niti (mm) 2 MM
Marka AL-KO

Cutting System

Duljina niti (cm) 450 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (53.56KB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (537.42KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.