Zamjenska rezna glava za električni čistač BC 1200 E

Broj. art.:: 114012 Spremno za otpremu
expected to be with you on 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna najlonska nit
  • Dupla nit 2 x 5 m dužine
  • Automatsko podešavanje niti laganim pritiskom o tlo

Često se kupuje zajedno sa ...

18,00 EUR
Ovaj proizvod
129,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

147,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Prikladna za sljedeći model:

Električni čistač BC 1200 E

Zamjenska rezna glava za električnu kosu

Originalna AL-KO zamjenska rezna glava s dvostrukom reznom glavom za električni čistač BC 1200 E. Rezna nit od kvalitetnog i izdržljivog najlona osigurava optimalno rezanje, dugačka je 2 x 5 m i ima promjer od 2 mm. Dužina niti vrlo se lako tijekom rada automatski podešava pritiskom o tlo. Rezna glava se mijenja lagano u svega nekoliko poteza. 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114012
EAN 4003718063516
Neto težina u kg 0.27 KG
Širina u cm bez pakiranja 10 CM
Bruto težina u kg 0.28 KG
Visina bez ambalaže u cm 7 CM
Promjer niti (mm) 2.5 MM
Marka AL-KO

Cutting System

Duljina niti (cm) 1000 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.