Akumulatorska kosilica AL-KO 34.8 Li

Br. art.:: 113540 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagano plastično kućište za jednostavan rad
  • Za pospremanje nije potrebno puno prostora
  • Ručka za nošenje za lagani transport
  • Akumulator s prikazom punjenja (<b>2</b> akumulator sadržan u opsegu isporuke kao i dupli punjač)
  • Kratko punjenje od samo cca. 150 min

Bežični snagatori s inovativnom litij-ionskom tehnologijom: to su akumulatorske kosilice marke AL-KO iz serije EasyFlex.


AL-KO 34.8 Li

Početni model marke AL-KO impresionira svojom malom težinom koja sprečava brzo umaranje prilikom košnje. Zahvaljujući inovativnim komponentama poput litij-ionskog akumulatora s prikazom punjenja AL-KO 34.8 Li je pouzdani partner za vaš vrt.


Tehnički detalji za AL-KO 34.8 Li

Svojom malom težinom zahvaljujući plastičnom kućištu te stoga i velikoj okretnosti i radnoj širini od 34 cm AL-KO 34.8 Li idealan je za njegu manjih vrtova. Litij-ionski akumulator od 20 V pritom osigurava učinkovit rad na travnatim površinama do 200 m². Akumulator se može napuniti za cca. 150 minuta. Visinu košnje možete samo jednim potezom udobno podesiti u 6 visina od 25 mm do 75 mm. Velika platnena prihvatna košara prima 45 l. Za lagani transport brinu se dobra ručka za nošenje, a ergonomski se rukohvat s gumenom drškom radi uštede prostore prilikom skladištenja kosilice AL-KO 34.8 Li može sklopiti.


Akumulator je prikladan za sve uređaje iz serije EasyFlex.

Gdje mogu kupiti AL-KO 34.8 Li i alternative

AL-KO 34.8 Li kupite sada preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealni partner za male vrtove. Ako želite akumulatorsku kosilicu s radnom širinom od 38 cm, preporučamo vam AL-KO Moweo 38.5 Li.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

materijal prihvatne košare Plastika/platno
Vrsta ručke Standardna obloga ručke
s prihvatnom košarom DA
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Proizvodna linija Easy
Vrsta pogona Akumulator
Podesiva ručka DA
Skupljanje DA
Podesiva ručka DA
Pogon kotača nema
Izvedba motora četkan
Malčiranje NE
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Bočno izbacivanje NE
Kućište, materijal Plastika
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Funkcija 2u1
Košara s prikazom punjenja DA
Marka AL-KO
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Akumulatorska obitelj Easy Flex 20V maks.
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.