AL-KO Comfort 51.0 SP-A

Broj. art.:: 119944 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Velika radna širina za učinkovit rad
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • XXL kotači za lako napredovanje
  • Udobno podešavanje visine košnje

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Comfort" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A će vam i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro motori od 2,1 kW s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući pogonu kotača s 1 brzinom lakohodnim XXL kotačima bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 60 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A učinkoviti je pomoćnik za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s zahvatom od 51 cm bez bočnog izbacivanje trave? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu AL-KO Comfort 51.0 SP-B.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119944
EAN 4003718355949
Neto težina u kg 35.3 KG
Bruto težina u kg 40.5 KG
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
Duljina u cm bez pakiranja 159 CM
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Kučište, materijal čelik
Cockpit na ručki nema kokpit
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 51 CM
Radna širina u cm 51 CM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA
Funkcija 4u1

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Kotači s kugličnim ležajevima DA

Working area

Za površine do qm 1800 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 60 L
Materijal koša Plastika
Max Airflow Technologija Ja

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Električni start NE
Motor ccm 139
Motor o/min 2850
Snaga kW 2.1 KW
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Primer NE
broj cilindara 1
snaga uređaja u kW 2.1

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (17.27MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (876.98KB)
Br. art.: 113875 Male količine
33,00 EUR
Br. art.: 112901 Raspoloživo
11,00 EUR
Br. art.: 113807 Male količine
18,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.