AL-KO ZAMJENSKI NOŽ 34 cm (Akum.)

Broj. art.:: 113632 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Nož izrađen od posebno kaljenog čelika
  • Vrlo dug radni vijek
  • Jednostavna izmjena noža
  • Širina rezanja: 34 cm

Pogodno za sljedeće modele:

  • Akumulatorska kosilica 34,8 Li 18 V (113540/113624)

Zamjenski nož za Akumulatorska kosilica 34,8 Li 18 V

Originalni AL-KO zamjenski nož za bežičnu kosilicu 34.8 Li 18 V. Posebno otvrdnuti nož širine rezanja 34 cm ima vrlo dug radni vijek i na taj način osigurava dosljedno čišćenje i ravnomjerno rezanje čak i pri intenzivnoj uporabi. Stoga se nož za rezanje mora zamijeniti rjeđe. A ako je to slučaj, promjena se vrši u samo nekoliko jednostavnih koraka.


Kupite originalni pribor tvrtke AL-KO - ovdje u web trgovini ili u specijaliziranim prodavaonicama. Pronaći ćete posebne zamjenske noževe, setove za malčiranje, zamjenske baterije i punjače za vašu bežičnu kosilicu tvrtke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113632
EAN 4003718058802
Marka AL-KO

Mowing System

Radna širina, cm 34 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.