Benzinska kosilica AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus

Broj. art.:: 119740
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Udobno centralno podešavanje visine košnje
  • Motor troši znatno manje ulja
  • XL kotači za lagano napredovanje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • Pogon kotača (1 brzina) štedi vam snagu

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Highline" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica 46.6 SP-B PLUS Highline

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica 46.6 SP-B PLUS Highline tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Highline" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu 46.6 SB-B PLUS Highline

Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica 46.6 SB-B PLUS Highline će vam i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Briggs&Stratton motori od 2,4 kW pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući lakohodnim XL kotačima i pogonu kotača s 1 stupnjem bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 3INONEfunction donosi vam stražno izbacivanje, skupljanje i malčiranje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu 46.6 SB-B PLUS Highline i alternative

Benzinsku kosilicu 46.6 SB-B PLUS Highline možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica 46.6 SB-B PLUS Highline učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 51 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu 51.6 SB-B PLUS Highline.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119740
EAN 4003718354201
Neto težina u kg 32.9 KG
Bruto težina u kg 37.3 KG
Kučište, materijal čelik
Funkcija 3u1
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
snaga uređaja u kW 2.4
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Dimenzija duljina kartona cm 88 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 46 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM

Working area

Za površine do qm 1400 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 70 L
Materijal koša Plastika
Automatski prigušivač dostupan DA
Motor ccm 163
Motor o/min 2800
Snaga kW 2.4 KW
Model motora B&S Series 650EXi
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.