Benzinska kosilica AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus

Broj. art.:: 119740
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Udobno centralno podešavanje visine košnje
  • Motor troši znatno manje ulja
  • XL kotači za lagano napredovanje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • Pogon kotača (1 brzina) štedi vam snagu

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Highline" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica 46.6 SP-B PLUS Highline

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica 46.6 SP-B PLUS Highline tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Highline" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu 46.6 SB-B PLUS Highline

Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica 46.6 SB-B PLUS Highline će vam i u srednje velikim vrtovima (do 1400 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Briggs&Stratton motori od 2,4 kW pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući lakohodnim XL kotačima i pogonu kotača s 1 stupnjem bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 3INONEfunction donosi vam stražno izbacivanje, skupljanje i malčiranje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu 46.6 SB-B PLUS Highline i alternative

Benzinsku kosilicu 46.6 SB-B PLUS Highline možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica 46.6 SB-B PLUS Highline učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 51 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu 51.6 SB-B PLUS Highline.

Vaše prednosti

Nikad više zamjena ulja

Nikad više zamjena ulja

Zahvaljujući inovativnoj izvedbi i optimiranom hlađenju zrakom motori Briggs&Stratton EXi troše znatno manje ulja od sličnih 4-taktnih motora. Zbog slabijeg zagrijavanja svojstva ulja ostaju očuvana puno duže, pa je dovoljno dolijevanje umjesto zamjene.
Centralno podešavanje visine

Centralno podešavanje visine

Jednim se potezom udobno može promijeniti visina košnje – centralno i lako zahvaljujući opruzi.

Puna košara,  manje zaustavljanja

Puna košara, manje zaustavljanja

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji pokošena trava dolazi do stražnjeg dijela košare zbog čega se ona puni do samog vrha, pa ju treba rjeđe prazniti.

Stvar je u visini

Stvar je u visini

Posebno visoko, posebno veliko – to je temelj MaxAirflow tehnologije. Zahvaljujući posebno visokom kućištu od čeličnog lima i posebno velikom izbačajnom kanalu protok zraka povećava se za 42% zbog čeka se pokošena trava, za razliku od standardnih kosilica, u prihvatnu košaru ne izbacuje nisko, već u viskom luku. Zato se prihvatna košara učinkovito puni sa stražnje strane bez začepljivanja izbačajnog kanala. Dodatna prednost: uklonjiva servisna zaklopka za lako održavanje kosilice.

Nema zelenih prstiju

Nema zelenih prstiju

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji čak se i visoka i gusta trava mogu kositi bez problema i bez stvaranja gruda na tlu ili začepljivanja izbačajnog kanala. Tako će ruke ostati čiste.

Tehnički podatci

Snaga kW 2.4 KW
Marka 001
Radna širina, cm 46 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Model motora B&S Series 650EXi
Motor ccm 163
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2800
Broj cilindara motora 1
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Proizvodna linija Comfort
Podesiva ručka DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Prihvatna košara, l 70 L
Košara s prikazom punjenja DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
snaga uređaja u kW 2.4
Vibracije ahw, m/s^2 6
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
Kućište, materijal čelik
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
s prihvatnom košarom DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
materijal prihvatne košare Plastika
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 95
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Bočno izbacivanje NE
Funkcija 3u1
K vrijednost (m/s^2) 2
Neto težina u kg 32.9 KG
Varijanta kućišta kosilice Highline
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Broj noževa 1 ST
Skupljanje DA
Vrsta pogona Benzin
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.