Benzinska kosilica solo by AL-KO 4218 P-A

Broj. art.:: 127450 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za košnju bez umaranja
  • Prihvatna košara od 65 l s prikazom punjenja
  • Kotači s kugličnim ležajevima za lagano guranje
  • Udobno podešavanje visine košnje

Benzinske kosilice serije solo by AL-KO nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo by AL-KO 4218 P-A

Sitna, ali dinamitna – tako se predstavlja ova okretna benzinska kosilica. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo by AL-KO 4218 P-A nije strana riječ.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu 4218 P-A

S radnom širinom od 42 cm benzinska kosilica 4218 P-A idealan je partner za manje i srednje vrtove. Visina košnje može se podešavati u 7 visina od 25 do 75 mm na pojedinačnim kotačima. AL-KO motor od 2,0 kW s OHV tehnologijom sa svojim ventilima s gornje strane ostvaruje izvrstan stupanj učinkovitosti. XL kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost rukovanja kosilicom solo by AL-KO 4218 P-A. Stabilno kućište od čeličnog lima zahvaljujući velikoj aerodinamičnosti kućišta omogućava posebno učinkovito skupljanje pokošene trave. Ona završava u u platnenoj prihvatnoj košari od 65 l.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu 4218 P-A i alternative

Benzinsku kosilicu 4218 P-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica 4218 P-A učinkoviti je pomoćnik za vaš vrt po povoljnoj cijeni.
Želite benzinsku kosilicu s pogonom kotača? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu 4238 SP-A.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Kotači s kugličnim ležajevima DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Proizvodna linija Easy
Model motora 026
Malčiranje Opcionalno
Podesiva ručka DA
Marka solo by AL-KO
Košara s prikazom punjenja DA
Električni start NE
Bočno izbacivanje NE
Vrsta pogona Benzin
Varijanta kućišta kosilice Classic
Skupljanje DA
Pogon kotača nema
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Vrsta motora 4-taktni
Funkcija 2u1
materijal prihvatne košare Plastika
Podesiva ručka DA
Kućište, materijal čelik
s prihvatnom košarom DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Primer NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.