Benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SPI-A

Br. art.:: 127604 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Instart tehnologija (Li-Ion tehnologija)
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Izuzetno visoko i aerodinamično kućište jamči vrhunsku košnju i rezultate skupljanja
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za rad bez umaranja
  • Prihvatna košara od 70 l s prikazom razine napunjenosti
  • Centralno podešavanje visine rezanja
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za lagano napredovanje

Benzinske kosilice solo by AL-KO s pogonom kotača i električnim pokretanjem nude najvišu moguću razinu udobnosti u svojoj klasi a odlikuju se najboljom kvalitetom i dugovječnošću.

 

 

Benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SPI-A

 

Benzinske kosilice solo by AL-KO impresioniraju u svakom detalju. Povrh toga, ovaj model nudi i električni sustav za jednostavno pokretanje motora. Jednostavno umetnite ključ i okrenite ga – radi. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo by 4731 SPI-A nije strana riječ.

 

Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4731 SPI-A

 

Radnom širinom od 46 cm benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SPI-A idealan je partner za srednje i velike vrtove do 1.400 m². Visina košnje može se centralno podešavati u 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Motor od 2,6 kW daje potrebnu snagu pri košenju velikih travnatih površina i daje dodatnu energiju za pogon kotačima. Stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4UJEDAN. Veliki XXL kotači s kugličnim ležajevima i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost pri upravljanju. Visoko aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate sakupljanja pokošene trave koja završi u platnenoj prihvatnoj košari od 70 l. S praktičnom prednom ručkom za nošenje.

 

Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4731 SPI-A i dodatni pribor

 

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4731 SPI-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u vašoj blizini. Benzinska kosilica solo by AL-KO 4731 SPI-A učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu po atraktivnoj cijeni. Ukoliko želite benzinsku kosilicu bez električnog pokretanja, preporučujemo vam kosilicu solo by AL-KO 4731 SP-A.

Tehnički podatci

Podesiva ručka DA
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Košara s prikazom punjenja DA
Model motora 029
Električni start DA
Vrsta pogona Benzin
Proizvodna linija Comfort
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
Bočno izbacivanje DA
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Primer NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Funkcija 4u1
Vrsta motora 4-taktni
Marka solo by AL-KO
Malčiranje DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
s prihvatnom košarom DA
Varijanta kućišta kosilice Highline
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Podesiva ručka DA
Skupljanje DA
Kućište, materijal čelik
Kotači s kugličnim ležajevima DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.