Benzinska kosilica solo by AL-KO 4858 VS Alu

Broj. art.:: 127449 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusno kućište od aluminijskog tlačnog lijeva
  • Pogon kotača s varijabilnom regulacijom brzine
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za jednostavno napredovanje
  • Ekskluzivni upravljač – ergonomski oblikovan
  • Ugradnja mnogih kvalitetnih aluminijskih komponenata

Robusni snagatori od aluminija s kompletnom opremom: to su solo by AL-KO Alu benzinske kosilice dostupne u specijaliziranim trgovinama. Od profesionalaca za profesionalce.


solo by AL-KO 4858 VS Alu

Kompaktna aluminijska kosilica pruža mnoge prednosti profesionalne serije: vrhunsku kvaliteta obećava proizvodni proces „engineered in Germany" i „made in Austria". Dugačak životni vijek jamči kućište od aluminijskog tlačnog lijeva koje je potpuno neosjetljivo na udarce, otporno na torziju i hrđu te udobno prigušuje buku. Kosilica solo by AL-KO 4858 VS Alu idealan je partner za ambiciozne vrtlare.


Tehnički detalji za kosilicu solo by AL-KO 4858 VS Alu

Svojom radnom širinom od 48 cm benzinska kosilica solo by AL-KO 4858 VS Alu krajnje je učinkovita i prilikom košnje velikih travnatih površina do cca. 1.400 m². Visina košnje može se centralno podesiti u 6 visina od 30 mm do 85 mm. Benzinsku kosilicu pokreće Briggs&Stratton motor od 2,5 kW koji daje energiju i za pogon kotača. XXL kotači s kugličnim ležajevima s profilom koji dobro prianja osiguravaju lagano napredovanje na svakom terenu i svakoj podlozi. Zahvaljujući funkciji 4INONE benzinskom kosilicom travu neće samo pokositi i skupiti, nego ćete ju moći i bočno izbaciti ili odmah malčirati. Upravljač impresionira lako dostupnim upravljačkim elementima i udobnom, gumiranom drškom. Zahvaljujući specijalnom obliku kućišta koji benzinskoj kosilici omogućava visoki izbačajni kanal punjenje platnene prihvatne košare od 75 l funkcionira posebno dobro. Upotreba mnogih aluminijskih komponenata kao što su npr. spoj rukohvata, prednja ručka za nošenje i podešavanje visine rukohvata zaokružuju ovu kosilicu s kompletnom opremom.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4858 VS Alu i alternative

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 4858 VS Alu možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice s premium uslugom ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica AL-KO 4858 VS Alu učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu radne širine od 52 cm s varijabilnim pogonom kotača? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu solo by AL-KO 5378 VS Alu.

Tehnički podatci

Podesiva ručka DA
Električni start NE
Bočno izbacivanje DA
Primer NE
Malčiranje DA
Automatski prigušivač dostupan DA
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Marka solo by AL-KO
Kućište, materijal Aluminij
Funkcija 4u1
s prihvatnom košarom DA
Skupljanje DA
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Proizvodna linija Premium
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Vrsta motora 4-taktni
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Košara s prikazom punjenja DA
Varijanta kućišta kosilice Classic
Vrsta pogona Benzin
Podesiva ručka DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.