Benzinska kosilica solo by AL-KO 5231 SP-A

Broj. art.:: 127603 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom za lagano napredovanje
  • Posebno visoko i aerodinamično kućište jamči savršene rezultate košnje i prikupljanja
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za košnju bez umaranja
  • Prihvatna košara od 70 l s indikatorom razine napunjenosti
  • Centralno podešavanje visine
  • XXL kotači s kugličnim ležajem za lagano napredovanje/li>Više snage, manja potrošnja

Benzinske kosilice solo by AL-KO nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.

 

 

Benzinska kosilica solo by AL-KO 5231 SP-A

 

Robusna i snažna robotska kosilica s pogonom kotača. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo by AL-KO 5231 SP-A nije strana riječ nego ide uz ovu benzinsku kosilicu baš kao motorno ulje i benzin.

 

Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo by AL-KO 5231 SP-A

 

Radnom širinom od 51 cm benzinska kosilica solo by AL-KO 5231 SP-A idealan je partner za srednje velike i velike vrtove do cca. 1800 m². Visina košnje može se centralno podešavati u 7 visina od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro Motor od 2,6 kW s OHV tehnologijom postiže izvrsnu učinkovitost svojim gornjim ventilima. To benzinskoj kosilici daje veću snagu uz manju potrošnju a zahvaljujući sustavu QuickStart također se može pokrenuti vrlo brzo i jednostavno. Pogon s jednom brzinom osigurava lagano napredovanje. Stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom zahvaljujući funkciji 4UJEDAN. Veliki XXL kotači i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost pri upravljanju. Izuzetno visoko i aerodinamično kućište od čeličnog lima omogućuje savršene rezultate košnje i sakupljanja pokošene trave koja završi u platnenoj prihvatnoj košari od 70 l. S praktičnom prednjom ručkom za nošenje.

 

Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu solo by AL-KO 5231 SP-A i dodatni pribor

 

Benzinsku kosilicu solo by AL-KO 5231 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice s premium uslugom ili kod specijaliziranog prodavača u vašoj blizini. Benzinska kosilica solo by AL-KO 5231 SP-A učinkoviti je pomoćnik u vašem vrtu po atraktivnoj cijeni.

Tehnički podatci

Vrsta motora 4-taktni
Funkcija 4u1
Varijanta kućišta kosilice Highline
Električni start NE
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Vrsta pogona Benzin
Podesiva ručka DA
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Malčiranje DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Kućište, materijal čelik
Bočno izbacivanje DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Proizvodna linija Comfort
Podesiva ručka DA
Model motora 028
s prihvatnom košarom DA
Marka solo by AL-KO
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Skupljanje DA
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
Automatski prigušivač dostupan DA
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.