Nož za AL-KO akumulatorsku kosilicu 46 cm

Broj. art.:: 113723 Uskoro raspoloživo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladan za 36 V akumulatorsku kosilicu 46.9 Li SP
  • Nož od specijalno kaljenog čelika
  • Vrlo dugačak životni vijek
  • Lagana zamjena
  • Radna širina: 46 cm

Zamjenski nož za vašu akumulatorsku kosilicu

Originalni AL-KO zamjenski nož za 36 V akumulatorsku kosilicu 46.9 Li SP. Specijalno kaljeni nož radne širine od 46 cm vrlo je dugovječan te će se i pri intenzivnom opterećenju pobrinuti za čisto i ravnomjerno rezanje. Nož za rezanje osim toga ne treba toliko često mijenjati. A kad se to ipak dogodi, zamjenu ćete obaviti u samo nekoliko poteza.

 

Kupite dodatnu opremu za akumulatorsku kosilicu

 

Kupite originalnu dodatnu opremu tvrtke AL-KO – ovdje preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113723
EAN 4003718060386
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Mowing System

Radna širina, cm 46 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.