solo® by AL-KO 5210 SP-A EASY Pro

Broj. art.:: 127582
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom za lagano napredovanje
  • Robusno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za košnju bez umaranja
  • Prihvatna košara od 60 l s prikazom punjenja
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za lagano guranje
  • Udobno centralno podešavanje visine košnje

Benzinske kosilice serije solo® by AL-KO dostupne samo u specijaliziranim trgovinama ili u AL-KO internetskoj trgovini nude maksimalnu udobnost i odlikuju se najvišom kvalitetom i dugovječnošću.


Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5210 SP-A

Početni model klase s dijelom za košnju od 51 cm. Kvaliteta i dugovječnost kod ovog su proizvoda zajamčeni zahvaljujući geslima „engineered in Germany" i „made in Austria". Pouzdanost za kosilicu solo® by AL-KO 5210 SP-A nije strana riječ.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5210 SP-A

S radnom širinom od 51 cm benzinska kosilica solo® by AL-KO 5210 SP-A idealan je partner za velike vrtove do cca. 1800 m². Visina košnje može se centralno podešavati od 30 do 80 mm. AL-KO Pro motor od 2,1 kW s OHV tehnologijom sa svojim ventilima s gornje strane ostvaruje izvrstan stupanj učinkovitosti. Benzinska kosilica time dobiva više snage uz manju potrošnju, a zahvaljujući sustavu QuickStart vrlo se brzo i jednostavno pokreće. Za lagano napredovanje brine se pogon kotača s 1 brzinom. Stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje mogući su s ovom benzinskom kosilicom i funkcijom 4INONE. Veliki XXL kotači i ergonomski oblikovani rukohvat povećavaju udobnost rukovanja kosilicom solo® by AL-KO 5210 SP-A. Visoko i stabilno kućište od čeličnog lima zahvaljujući dobroj aerodinamici kućišta omogućava posebno učinkovito skupljanje pokošene trave. Ona završava u u platnenoj prihvatnoj košari od 60 l.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu 5210 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 5210 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Benzinska kosilica solo® by AL-KO 5210 SP-A učinkoviti je pomoćnik za vaš vrt po povoljnoj cijeni. Želite benzinsku kosilicu s Briggs&Stratton motorom? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu solo® by AL-KO 4757 VS.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127582
EAN 4003718060898
Neto težina u kg 35.2 KG
Bruto težina u kg 40.5 KG
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
Duljina u cm bez pakiranja 159 CM
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Kučište, materijal čelik
Funkcija 4u1
Max Airflow Technologija Ja
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Cockpit na ručki nema kokpit
snaga uređaja u kW 2.1
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Dimenzija duljina kartona cm 108 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Proizvodna linija EASY pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 51 CM
Radna širina u cm 51 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM

Working area

Za površine do qm 1800 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 60 L
Materijal koša Plastika
Automatski prigušivač dostupan DA
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Električni start NE
Motor ccm 139
Motor o/min 2850
Snaga kW 2.1 KW
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.