Originalni nastavci i pribor

U AL-KO tehnologiji travnjaka & Dodacima za njegu pronaći ćete prave dodatke svom AL-KO vrtnom alatu. Bilo da se radi o nastavku ili rezervnom dijelu za kosilice - s AL-KO priborom dobivate visokokvalitetne proizvode pomoću kojih možete optimalno dopuniti svoje uređaje AL-KO. Na primjer, nudimo zamjenske noževe za vašu kosilicu, robotsku kosilicu ili motorni čistač, kao i prikladne zamjenske glave s nitima za trimere za travu. Rad s vašim traktorom još je praktičniji i svestraniji zahvaljujući raznim dodacima, daskama ili lancima za snijeg. Ako vam je potrebna podrška u potrazi za rezervnim dijelovima za kosilice, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku.

Več informacij >

Filter proizvoda
Pronađeno 211 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

Rezervni dijelovi, pribor i nastavci za kosilice

Kao proizvođač robne marke nudimo širok raspon dodatne opreme i nastavaka za sve naše uređaje za košnju travnjaka. Klasika su zamjenski noževi, zamjenske glave za trimere, akumulatori, ulja, lanci za snijeg za traktorske kosilice i rampe.

Kada kupujete traktor za travnjak, kosilicu ili benzinski čistač, imajte na umu jedno: samo motorna ulja visokih performansi osiguravaju posebno dug vijek trajanja motora. I na kraju, ali ne manje važno, naš trodijelni set servisa motora olakšava vam zamjenu ulja svih uređaja za njegu travnjaka s benzinskim motorom i tako održava motor u pogonu.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.