Akumulatorski pojas solo by AL-KO BB 40

Broj. art.:: 127573 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • solo by AL-KO pojas BB 40 omogućuje da se snažni profesionalni uređaji sada i sa oba 40 V akumulatora iz Energy Flex akumulatorske obitelji koristi. Potpuno podstavljen pojas osigurava jako
  • optimalna sloboda kretanja zahvaljujući 2 držaća kabela
  • Ugodnu podijelu pritiska omogućuju silikonski jastučići na unutrašnjoj strani akumulatorskih držača
  • Produktivan i dugotrajni rad pomoći drugog akumulatorskog držača. Akumulatori <b>nisu</b> u opsegu dostave

Profi-savjet

S odvojeno dostupnim Energy Flex adapterom (Br. art. 127579) možete sa Vašim akumulatorskim pojasom BB 40 ukupan asortiman ručnih uređaja iz AL-KO Energy Flex obitelji koristiti.


Gdje mogu kupiti akumulatorski pojas

Akumulatorski pojas solo by AL-KO BB 40 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod sprecijaliziranog prodavača u vašoj blizini. Pojas Vas značajno podržava u vrtnom radu


Tehnički podatci

Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori|Kompatibilni akumulatori
BrojAktivnihMjestaZaAkumulator 2
Način prenošenja Remen bez ramenog pojasa
Akumulatorska obitelj AL-KO Energy Flex 36V |Power Flex 42V maks.
Vrsta pogona Akumulator
RadUređajaAkumulatorskogProgr Energy Flex
OdgovarajućeAkumulObitelj Odgovarajuća serija akumulatora "400
Marka solo® by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.