AL-KO vrtni valjak za traktorske kosilice

Broj. art.:: 130539
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
Za utiskivanje sjemena i poravnavanje neravnina u tlu te zbijanje podloge.

Po potrebi se može napuniti vodom ili pijeskom.

Potreban pribor za montažu: kuka za priključke br. art. 110813 ili 119608

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 130539
EAN 5769720330617
Neto težina u kg 26 KG
Težina s pijeskom kg 235 KG
Težina s vodom kg 140 KG
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Mowing System

Radna širina u cm 98 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.