Nož za AL-KO akumulatorsku kosilicu 42 cm

Broj. art.:: 113722
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladan za EnergyFlex akumulatorsku kosilicu 42.9 Li SP
  • Nož od specijalno kaljenog čelika
  • Vrlo dugačak životni vijek
  • Lagana zamjena
  • Radna širina: 42 cm

Zamjenski nož za vašu akumulatorsku kosilicu

Originalni AL-KO zamjenski nož za EnergyFlex akumulatorsku kosilicu 42.9 Li SP. Specijalno kaljeni nož radne širine od 42 cm vrlo je dugovječan te će se i pri intenzivnom opterećenju pobrinuti za čisto i ravnomjerno rezanje. Nož za rezanje osim toga ne treba toliko često mijenjati. A kad se to ipak dogodi, zamjenu ćete obaviti u samo nekoliko poteza.


Kupite dodatnu opremu za akumulatorsku kosilicu

Kupite originalnu dodatnu opremu tvrtke AL-KO – ovdje preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.

Tehnički podatci

Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.