Rezna glava AL-KO Fast&Easy

Br. art.:: 113806 Spremno za otpremu
Br. art.: 113757 Raspoloživo
1.099,90 kn *
Br. art.: 113759 Raspoloživo
1.299,90 kn *
Br. art.: 113784 Raspoloživo
1.349,90 kn *
Br. art.: 113785 Uskoro dostupno
1.499,90 kn *
Br. art.: 113787 Raspoloživo
1.899,90 kn *
Naša nova zamjenska glava Fast & Easy, inače naporno navijanje je vrlo jednostavno. Jednostavno uvijanje i namotavanje rezne niti bez otvaranja glave. Duljina flaksa: 5 m.

Pogodno za sljedeće AL-KO benzinske čistače:

  • BC 330 L
  • BC 330 B
  • BC 400 L
  • BC 400 B
  • BC 500 B
  • Kupite opremu za benzinske motorne čistače i druge trimere

    Originalnu opremu marke AL-KO možete kupite preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

Tehnički podatci

Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.