Set kombinirane prikolice AL-KO Premium

Broj. art.:: 113878 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Premium set. Stabilna, svestrana prikolica i odgovarajuća priključna kula za solo® by AL-KO traktore – sve u jednom setu
  • Nagibna
  • Maksimalna nosivost na ravnini 400 kg
  • Maksimalna nosivost na uzbrdici / nizbrdici 200 kg
  • Maksimalna brzina 5 km/h
  • Velika, stabilna ručka
  • Može se koristiti i kao samostalno prijevozno sredstvo
  • Snažne profilirane gume dimenzija 16x6.5-8

Set kombinirane prikolice AL-KO Premium

Vaš savršeni pomoćnik u vrtu. Svestran, može se koristiti i kao samostalno prijevozno sredstvo. Bez obzira želite li transportirati pokošenu travu, lišće, gnojivo, pijesak, malč, drvo ili drugi material. Nagibna pomoću velike ručke s kojom možete prikolicu i vući. Kuka za priključivanje je uključena u setu za priključivanje na vaš traktor solo® by AL-KO.


Kupiti set kombinirane prikolice AL-KO Premium i dodatni pribor

Kupite set kombinirane prikolice u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Kombinirana prikolica CT 400 optimalni je dodatak vašem traktoru solo® by AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113878
EAN 4003718064148
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.