Zamjenska rezna glava GTA 4030, set od2

Broj. art.:: 113349 Spremno za otpremu
expected to be with you on 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Oprema za: akumulatorski trimer AL-KO GT 36 Li i za priključni trimer GTA 36 Li
  • Kvalitetna najlonska nit
  • Ø 1,5 mm (1 x 5m)
  • Automatsko podešavanje niti pritiskom o tlo
  • Lagana zamjena

Često se kupuje zajedno sa ...

11,00 EUR
Ovaj proizvod
99,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

110,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave
113330
Battery-trimmer Gt 36 Li 36 V Detalji
113608
Akumulatorski trimer AL-KO GT 4030 Detalji
113614
Priključni trimer AL-KO GTA 4030 Detalji

Zamjenska rezna glava za vaš akumulatorski trimer

Zamjenska rezna glava savršeno odgovara za akumulatorski trimer AL-KO GT 36 Li i za priključni trimer GTA 4030 Li i zahvaljujući kvalitetnoj najlonskoj tehnologiji osigurava optimalne rezultate košnje. Zamjenska nit ima promjer od 1,5 mm i dugačka je 5 m. Dužina niti vrlo se lako tijekom rada automatski podešava pritiskom o tlo. Rezna glava mijenja se vrlo lagano u samo nekoliko poteza.

 

Kupite opremu za akumulatorski trimer i druge trimere

 

Kupite originalnu opremu marke AL-KO – sada u internetskoj trgovini ili u specijaliziranoj prodavaonici. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere za travu marke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113349
EAN 4003718055627
Visina bez ambalaže u cm 17.7 CM
Širina u cm bez pakiranja 5 CM
Duljina u cm bez pakiranja 6 CM
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.5 MM
Marka AL-KO

Cutting System

Duljina niti (cm) 500 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.