Električni prozračivač AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic

Broj. art.:: 113242 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan, tih i bez ispušnih plinova – idealan za travnate površine srednje veličine
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za udoban rad
  • Ugodno centralno podešavanje dubine u 5 položaja
  • Optimalno zračno hlađenje motora zahvaljujući povećanim otvorima za zrak
  • Sa stabilnim valjkom za rahljenje s čeličnim nožem i velikom prihvatnom košarom

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i jako velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 400 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

S električnim prozračivačem AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic u svojem ćete domaćem vrtu raditi tiho i bez ispušnih plinova. Zbog svoje vrlo lagane izvedbe i posebne okretnosti ovaj je uređaj idealan za gotovo sve vrtove, ali i za male vrtove i krivudave parcele. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic pokreće elektromotor snage 1.000 W koji se napaja preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez pauze, a vi ćete si uštedjeti zamjenu akumulatora odn. punjenje goriva u prozračivač.
Uz radnu širinu od 32 cm kompaktna izvedba prozračivača jamči vam udoban rad i dobro manevriranje u kutovima i oko prepreka. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje je opremljen s 12 robusnih čeličnih noževa koji dugotrajno uklanjaju mahovinu, korov i zapletenu travu i osiguravaju dugačak životni vijek električnog prozračivača AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic.
Nepokriveni stražnji kotači sprečavaju nakupljanje trave i time omogućavaju bolju trakciju. Sve uključeno: platnena prihvatna vreća od 45 l sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036.
Kod modela 32.5 VE Classic prihvatna košara od 45 l već je sadržana u opsegu isporuke.

Tehnički podatci

Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Promjer kotača straga, mm 50
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Promjer kotača prednji, mm 200
Vrsta pogona Električni
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Kotači s kugličnim ležajevima NE
K vrijednost (m/s^2) 1
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 78
Kućište, materijal Plastika
Prihvatna košara, l 45
Košara s prikazom punjenja NE
Vibracije ahw, m/s^2 8
s prihvatnom košarom DA
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
Mogućnost prozračivanja NE
Radna širina prozračivanja, cm 32
Za površine do qm 400
materijal prihvatne košare Platno
Marka AL-KO
Proizvodna linija Easy
Snaga motora, W 1000
Podesiva ručka NE
Podesiva ručka DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.