Filter proizvoda

Pronađeno 6 proizvoda
Br. art.: 113865 Opet raspoloživo od 24.05.2024
89,00 EUR
Br. art.: 113864 Raspoloživo
74,00 EUR
Br. art.: 113866 Raspoloživo
139,00 EUR
Br. art.: 113867 Opet raspoloživo od 24.05.2024
29,00 EUR
Br. art.: 113869 Opet raspoloživo od 24.05.2024
38,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO ručne kosilice prednosti | Okretne na travnjaku

Okretne u travi

Jednoosovinsko vođenje AL-KO ručnih kosilica jamči ekstremnu okrenost i jednostavno izjednačavanje vratila.

AL-KO ručne kosilice prednosti | Specijalno vreteno

Specijalno vreteno

Kvalitetno vreteno za košnju s 5 noževa od specijalnog kaljenog čelika jamči savršeno rezanje i ravnomjerno punjenje prihvatne košare.

AL-KO ručne kosilice prednosti| Funkcionalan dizajn

Funkcionalan dizajn

Lagano i robusno kućište s novim dizajnom i novim XL širokim gumama. Gumeni odbojnik štiti kućište od udaraca i ogrebotina.

AL-KO ručne kosilice prednosti | Korisni savjeti
Korisni savjeti

Precizno odrezano, ne postoji drugi način opisivanja rezultata košnje ručnom AL-KO kosilicom. U tu svrhu opremili smo je posebnom tehnologijom rezanja koja sprečava dodirivanje vretena kosilice i donjeg noža prilikom okretanja.

Uz to pet noževa izrađeno je od kaljenog posebnog čelika i mogu se podesiti po visini. Ova je tehnika vrlo nježna prema travnjaku i stvara dojam da ste travnjak ošišali škarama.

Naš savjet: Prilikom kupnje odmah naručite i košaru za travu.

AL-KO ručne kosilice prednosti | Savjeti

Savjeti & Trikovi

| Teren
Kao što je uobičajeno kod engleskog travnjaka ili travnjaka za golf, površina trave trebala bi biti što je moguće ravnija zbog male visine košenja.

| Promjena
Ako želite prijeći s "normalne" kosilice na ručnu kosilicu, preporučujemo postupno smanjivanje visine košenja kako bi trava imala vremena za prilagodbu.

| Učestalost košnje
Trebalo bi kositi češće, u pravilu minimalno jednom tjedno. Ako je visina trave veća od visine vretena, košnja je znatno otežana.


| Vrijeme dana
Najbolje je koristiti ručnu koislicu ujutro kada je travnjak još vlažan od kose.

| Navodnjavanje
Česta košnja dovodi do povećane potrebe za vodom vlati trave. To znači da livadu teba dobro zalijevati.


Ručne kosilice: trava za golf u vlastitoj izradi

Ručne kosilice su klasika među kosilicama. Praktične su, učinkovite i rade bez električne energije ili benzina - režu kratko i veoma precizno. Zbog toga se intenzivno koriste (često kao motorizirana varijanta) uz robotske kosilice kao što je Robolinho za održavanje golf terena, sportskih terena i parkova.

Kao gurajuća varijanta ručna AL-KO kosilica najbolja je alternativa kosilici, posebno za male vrtove, a vi dobivate vlastiti engleski travnjak/ golf travnjak. Pomoću posebne tehnike rezanja i visokokvalitetnih ojačanih noževa možete travnjak pokositi savršeno kao da ste ga rezali škarama. Ukratko: ako želite bujnu, gustu, zelenu boju kao na golf terenu, ručna kosilica pravi je izbor.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.