Čista košnja neprohodnog terena

Sve naše strižne kose uvjeravaju snažnim pogonom. On omogućuje da noževi pričvršćeni za strižnu kosu rade brzo i ravnomjerno. Ipak, rad vam je ugodan, jer uređaji iz našeg asortimana imaju prigušene vibracije i ergonomske upravljačke ručke podesive po visini. Velike parcele površine 2.000 četvornih metara nisu problem. Široke gume s dobrim profilom, pužnim prijenosnikom i odvojivim pogonom omogućuju vam košnju u bilo kojem položaju. Uz odgovarajući pribor, vaša AL-KO strižna kosa zimi postaje praktični pomagač pri čišćenju snijega.

Više informacija >

Filter proizvodaPronađeno 6 proizvoda
Br. art.: 127470 Male količine
1.549,00 EUR
Br. art.: 113617 Raspoloživo
1.099,00 EUR
Br. art.: 110494 Opet raspoloživo od 24.06.2024
439,00 EUR
Br. art.: 110742 Opet raspoloživo od 24.06.2024
119,00 EUR
Br. art.: 110739 Opet raspoloživo od 24.06.2024
439,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Vaše prednosti

AL-KO strižna kosa prednosti | Ergonomska ručka

Čvrsto u ruci

S mogućnošću podešavanja visine i prigušenjem vibracija ergonosmki rukohvat osigurava optimalno rukovanje na terenu i lagani transport.

AL-KO strižna kosa prednosti  | Noževi

Robusne do najsitnijih detalja

Uz specijalno kaljene ESM noževe s bezstupanjskim podešavanjem visine donjeg dijela, AL-KO strižne kose odlikuju se i obloženim zahvatnikom. On se manje prlja i osigurava dugotrajniji rad.

AL-KO strižna kosa| Noževi

Područja primjene

Strižne kose danas nisu zanimljive samo za poljoprivredu i šumarstvo. Privatni vrtlari također sve više koriste ovaj uređaj: zahvaljujući pneumatskim gumama i opcijskoj mogućnosti vožnje unatrag, on predstavlja veoma udoban stroj za košnju. Ali AL-KO strižne kose mogu i mnogo više: s dodatim dostupnim dodatcima poput snježne daske i lanaca za snijeg, strižne kose su praktični pomagači čak i u bijeloj sezoni snijega.

Profesionalna strižna kosa s premium uslugom

Na livadama s visokom travom i ekološkim prirodnim vrtovima traže se se strojevi poput ovih strižnih kosa, koji kose krmnu travu jednako dobro kao i gusto samoniklo bilje.


AL-KO BM strižne kose

Optimalna uravnoteženost strižnih kosilica čini ih izuzetno upravljivima i olakšava vam košnju, čak i na neravnom terenu. Zahvaljujući pomičnom deflektoru trave, na poklopcu se ne sakuplja trava. ESM noževi AL-KO strižnih kosilica posebno su ojačani i stoga izuzetno izdržljivi.

Podesiva po visini sa prigušenim vibracijama, ergonomski oblikovana ručka za upravljanje osigurava optimalno rukovanje na terenu i lakši transport. Uz to, poboljšano je spremanje trave zbog kraže udaljenosti između kotača i kose. Pored posebno kaljenih noževa s bezstupanjski podesivim donjim dijelom, AL-KO strižne kose odlikuju se prije svega i obloženim zahvatnikom. On se manje prlja i osigurava dugotrajniji rad.


AL-KO strižna kosa
Korisni savjeti

Strižne kose često se koriste tamo gdje je prirodi dan prioritet, kao na primjer u prirodnim vrtovima ili na većim livadama. Posebnost: za razliku od rotacijske kosilice, strižna kosa kosi travu bez da ju sječe. To znači da ima osigurano mjesto u poljoprivredi za rezanje krmnih kultura.

I Ergonomski rukohvat podesiv po visini s prigušenjem vibracija
I Zahvaljujući pomičnom deflektoru trava više ne ostaje na poklopcu
I Posebno ojačani ESM noževi za dug vijek trajanja
I Bezstupanjsko podešavnanje visine donjeg dijela
I Obloženi zahvatnik omogućava manje onečišćenja

Strižne kose – okretne kosilice u prirodnom vrtu

Na livadama ili u ekološkim vrtovima posebno je važno da se koriste samo prikladni strojevi - poput AL-KO strižnih kosilica, koje kose krmnu travu kao i gusto samoniklo bilje. Sa svojom posebnom funkcionalnošću, one su pravo rješenje. Naše uređaje odlikuje visokokvalitetna kosa, koja travukosi ravnomjernim pomicanjem lijevo-desno.

Ovo je puno nježnije prema vlatima trave nego skraćivanje uobičajenom kosilicom. To također omogućuje košnju visoke i vlažne trave. Prednosti AL-KO strižnih kosa: • Univerzalno primjenjive i veooma dobro upravljive • Posebno kaljeni noževi sa zaštitom za rubove • Ekološka košnja • Mnogi robusni detalji Koristite naše održive strižne kose za prirodno oblikovanje vrtova i divljih livada. Na taj način ostavljate prirodi prostora da razvija svoju ljepotu.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.